23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Jacob Dilling-Hansen ny Sales and Relation Manager hos ODIN

Han er uddannet akademiøkonom fra Niels Brocks Handelsakademi (nu CBS) med vægt på sprog, udenrigshandel og marketing.

Jacob Dilling-Hansen kommer fra en stilling som Vice President for Sales and Product Management hos IHFood A/S. Han har i mange år beskæftiget sig med produktudvikling, maskiner, teknik og kompliceret software.

Jacob Dilling-Hansen har stor erfaring i kundepleje og lægger vægt på at forstå kundens behov og kritiske processer for at opnå optimale løsninger. I sin funktion hos ODIN Engineering skal han samarbejde med eksisterende kunder i de brancher, som ODIN allerede leverer specialmaskiner til.

Desuden skal han introducere ODIN Engineering i nye markeder og for nye mulige kunder, så endnu flere industrivirksomheder kan få glæde af ODIN Engineerings evne til at udvikle specialmaskiner, deltage i produktudvikling, designe løsninger til automatisering og løse andre innovative opgaver.

Jacob Dilling-Hansen er bosat i Korsør, men vender med stillingen hos ODIN Engineering jobmæssigt tilbage til Slagelse, hvor han tidligere også har boet privat gennem 35 år. Han er 62 år og har to voksne børn og fire børnebørn. Fritiden tilbringes gerne på golf- eller fodboldbanen, og Jacob Dilling-Hansen holder af at cykle. Desuden er han begyndt at synge i gospelkor, naturligvis i Slagelse.

 

ODIN Engineering A/S
Elmedalsvej 6
4200 Slagelse
Slagelse Kommune
Danmark
CVR nummer: DK82902511
P nummer: 1002658648

Kontaktperson

Britta Hvalsø Olsen
EA & HR
+45 5855 0520 bhol@odin-engineering.dk

Send til en kollega

0.047