23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hvad kan betale sig - reparation eller nyt?

RG Rom Gummi A/S reparerer mange gummiprodukter, da det i nogle tilfælde viser sig, at være en billigere løsning for kunden sammenlignet med at kunden skal investere i et nyt.

Vores dygtige produktionsmedarbejdere i Lemvig er ikke bare gode til at producere nye kundespecifikke gummi- produkter og løsninger. De er også eksperter I at reparere vores kunders eksisterende gummiprodukter – enten i Lemvig eller ude hos kunden.

F.eks. reparerer vi slidte eller defekte transportbånd da vores erfaring er, at en reparation i nogle tilfælde er en billigere løsning for kunden sammenlignet med at investere i et nyt – også på den lange bane. Udover transportbånd reparerer vi reservedele hvor der sidder gummi på. Her kan f.eks. nævnes båndpudserhjul, valser og vores RG Sea Sight Fenders.

Vores RG Seasight Fenders, som er de stærkeste fenders på markedet, er så holdbare, at vores kunder har brugt den samme fender på skibet i mange år. Men pga. den enorme belastning fenderen udsættes for dagligt, kan det yderste lag ikke undgå at blive slidt med tiden. I stedet for at producere en helt ny fender reparerer vi den eksisterende – dette sparer kunden for både tid og penge.

Kontakt os gerne hvis du står og har et gummiprodukt som trænger til at blive udskiftet. Vi vil altid gerne hjælpe dig med at finde den rette løsning for netop dit produkt.

�� +45 9782 2033
✉ info@romgummi.dk

Følg os på LinkedIn og se en masse nye spændende cases og projekter hver uge. 

RG Rom Gummi A/S er en dansk producerende gummileverandør beliggende i Vestjylland. Vi arbejder idag med stort set alt indenfor teknisk gummi, skum og plast, og har kompetencer indenfor vulkanisering, formstøbning, forædling af halvfabrikata og færdige hyldevarer.

RG ROM GUMMI
Jupitervej 26-30
7620 Lemvig
Lemvig Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76653313
P nummer: 1002497979

Kontaktperson

SY
Søren Ydesen
Marketingansvarlig
+45 9339 4033 sy@romgummi.dk

Send til en kollega

0.047