23948sdkhjf
Del siden
Annonce

NYT OM NAVNE: DanRobotics har fået et nyt ansigt i service

Sven Ilsøe er startet som Robot Service Tekniker. Med sine mange års erfaring bidrager han til et nu stærkere serviceteam, der står klar til at hjælpe dig, når det brænder på og produktionen hurtigt skal op og køre igen.

Vi har styrket vores serviceteam med Sven Ilsøe som Robot Service Tekniker.  Med sine mange års erfaring, bidrager han med bred know-how inden for robotautomatisering og styrker vores kompetencer i Serviceteamet. Du kan møde Sven når han tager ud til diverse serviceopgaver, når du står og har brug for hjælp.

Sven har tidligere arbejdet med reparation og vedligehold af maskiner og robotanlæg i metal og fødevareindustrien. Han har bred erfaring med alt fra mindre maskiner og anlæg til større og mere komplekse procesanlæg. Sven er bredt funderet inden for PLC styringer, robotter, programmering, EL-arbejde, pneumatik og hydraulik, vision og x-ray. 

Med en ekstra mand med på teamet, står vi nu endnu stærkere. Vi er klar til at hjælpe dig når det brænder på og produktionen hurtigt skal op og køre igen.

Danrobotics A/S
Barmstedt Allé 7
5500 Middelfart
Middelfart Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35517014
P nummer: 1018826360

Send til en kollega

0.047