23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nordfab lancerer en ny online portal til sine kunder

Nordfab, en global leverandør af rørsystemer til procesventilation, lancerer i dag en ny online portal til sine kunder i Europa, Mellemøsten og Afrika

Nordfab er en global leverandør af rørsystemer, der anvendes i industriel luftrensning / procesventilationssystemer af enhver art - næsten overalt, hvor der er en støvseparator, svejserøg og gasudvinding, støvseparator eller cyklonseparator installeret.

I dag lancerer vi en ny online portal til vores kunder i Europa, Mellemøsten og Afrika kaldet QTO.

Som kunde finder du alle vores tusindvis af standardprodukter af vores forskellige typer rørsystemer, f.eks:

 - QF-rørsystem i galvaniseret stål. QF® (Quick-Fit®) rørsystem, der blev lanceret i 1990, med sin unikke rullende kant og brugervenlige stropper kan reducere installationstiden med op til 50%.

 - QFS Rørsystem i galvaniseret stål. Baseret på rørsystem QF, kan rørsystemet QFS betydeligt reducere problemer med olietåge ved at reducere risikoen for lækage i rørsystemet.

 - FB Rørsystem i galvaniseret stål. Dette rørsystem leveres med en foldet kant og er en anden type rørsystem med en remkant, der også kan leveres med løse flanger til skrue- eller nittesamlinger.

 - 2-3 mm Rørsystem i sort plade. Et mere kraftfuldt rørsystem i 2-3 mm tykkelse med flanger til montering med skrueforbindelser.

 - Højvakuum rørsystem. Udtrykket "højvakuum" henviser til det høje undertryk og den lave luftstrøm, der bruges til at suge op, transportere og filtrere røg, støv og andre partikler.

 Har du spørgsmål om Nordfab og QTO?

 Kontakt vores områdesalgschef  Brian Kristensen på brian.kristensen@nordfab.com eller vores ordreafdeling på salesdk@nordfab.com for at finde ud af mere

 

Nordfab Europe A/S
Industrivej 13
9550 Mariager
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK17011405
P nummer: 1001204106

Kontaktperson

Peter Åberg
Managing Director
+46 706015904 peter.aberg@nordfab.com

Send til en kollega

0.031