23948sdkhjf

Er du også hoppet på elcyklen?

| Medlemsnyhed | Indrykket af DENIOS ApS

Så er det ikke kun vind i håret og fart i feltet, der følger med…

Hvis du har en elcykel, trækker du sikkert dit batteri med indenfor for at stikke det i opladeren. Men opladning kan i værste fald føre for meget varme med sig, og så har du en helt speciel og farlig brandfare i din virksomhed. For der følger nogle helt særlige farer med ved lithium-ion-batterier.

 

Hvorfor har du en særlig risiko ved lithium-ion-batterier?

Opladningen fyre op under en ’thermical runaway’, hvor dit batteri bryder i brand. Og så er det ikke til at stoppe. For lithium-ion-batterier producerer selv den ilt, de skal bruge. Så de kan nemt brænde og udskille giftige dampe i over en uge, mens du nytteløst smider vand på. Men opladning er ikke den eneste fare – se resten af farerne her.

 

Der er ét sted i din virksomhed, du sikkert kan oplade dine batterier

Og det er i et brandsikkert skab til lithium-ion-batterier. Med vores skabe til opladning kan du stikke dine batterier i de integrerede stik. Og hvis uheldet skulle være ude, så giver skabets brandsikkerhed dig 90 minutter til at få det ud af din virksomhed. Men hvis du ligger under dynen eller er til møde? Systemet dig altid et kald eller en sms, når sensorerne opdager røg eller stigende temperaturer. Så kan du nå at reagere og evakuere i tide.

Se resten af fordelene ved vores 3-trins alarmsystem.

 

Skal dine batterier bare have et sikkert sted at hvile?

Så finder du også SafeStore til passiv lagring. Se hele udvalget.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
DENIOS ApS

Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Danmark
DENIOS ApS

Billeder & videoer

SmartStore skab til opladning af lithium-ion-batterierSafeStore skabe til opbevaring af lithium-ion-batterierSmartStore skabe til opladning af lithium-ion-batterier

Send til en kollega

0.078