23948sdkhjf

Push-in fittings godkendt til fødevareindustrien

| Medlemsnyhed | Indrykket af Metal Work Danmark A/S

Med den nye F Plus-serie er det nu også muligt at bruge push-in versionen med click / clock i fødevare- og drikkevareindustrien

- og du opnår dermed de velkendte fordele i forbindelse med montage af plastrøret helt uden at beskadige eller deformere det.

F Plus fittings er med cylindrisk gevind og forsynet med O-ring som tætning. Derved undgås brug af tætningsmiddel, der kan frigive fragmenter under montering og demontering, med risiko for forurening af miljø eller medie.
Det specielle plastmateriale PPSU gør dem velegnet til brug ved høje temperaturer op til 150° C, og i kontakt med vand, og de har en fremragende modstandsevne over for syrer.

I F-E Plus-versionen undergår messingkomponenterne en proces, der fjerner blyet fra produktets overflade, og pakningerne er fremstillet i specielt FDA-godkendt Viton®.
Fittings i F-E Plus-serien er godkendt i henhold til de europæiske standarder 1935/04 EU og 2023/06 EU.

F-NSF Plus-versionen er produceret i messing med et lavt blyindhold (under 0,1%) og med ekstra overfladebehandling. Denne variant har to indvendige O-ringe for optimal tætning, hvilket gør den specielt egnet ved brug til vand eller andre væsker.
Fittings i denne serie er NSF 169 certificeret og er godkendt i henhold til NSF 372 og de europæiske standarder 1935/04 EU og 2023/06 EU.

Vores fittings kan genanvendes et utal af gange og forbliver stadig rene og tætte.

Hvis du ikke finder det du søger i vores standardprogram, hjælper vi gerne med andre konfigurationer på forespørgsel.

Udover fittings omfatter vores produktprogram til fødevare- og drikkevareindustrien, også trykregulatorer, cylindre i rustfrit stål, samt sugekopper i fødevaregodkendt silikone.

Læs mere om de nye fittings her.
 
 
 
 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Metal Work Danmark A/S

Korskildelund 1
2670 Greve
Danmark
Metal Work Danmark A/S

Send til en kollega

0.125