23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kemppi's nye slogan er 'DESIGNED FOR WELDERS'

Kemppi har været igennem mange ændringer i løbet af de sidste par år. For at afspejle, hvad Kemppi står for i dag, har vi gennemgået vores brand. Et nyt slogan "Designed for welders" viser at Kemppi leverer de bedste værktøjer til svejsere.

Som pioner inden for lysbuesvejsning har Kemppi hele tiden formet svejsemarkedet. Det har været vores position i mere end 70 år, og det vil det fortsat være i fremtiden. Med svejseren i centrum.

I dag er vi stolte over at frigive vores opdaterede brand, der afspejler vores brugercentrerede designtilgang, som altid har været kernen i Kemppi. Vores nye slogan Designed for welders afspejler vores fokus på at udvikle lysbuestabilitet og svejseegenskaber og på at forbedre svejseoplevelsen for hver enkelt svejser. Vores omfattende designfilosofi dækker hele svejseøkosystemet – lige fra svejsernes behov til avancerede produkter og digitale løsninger, alt sammen med det formål at levere svejsning af høj kvalitet og ydelse. Men det har aldrig været nok for os. Vi gør vores bedste for, at vores produkter skal inspirere svejserne og hæve deres professionelle status med en fremragende brugeroplevelse både i dag og i morgen.

Opdateringerne til Kemppi-brandet gennemføres trinvist fra foråret. Følg Kemppis kommunikationskanaler for at lære mere om vores nye brandhistorie.

Om Kemppi

Vi former fremtiden for lysbuesvejsning. Kemppi er førende inden for design af komponenter til lysbuesvejsning. Vi er dedikeret til at hæve kvaliteten og produktiviteten inden for svejsning via løbende udvikling af svejsebuen. Kemppi leverer avancerede produkter, digitale løsninger og tjenester til professionelle fra svejsevirksomheder i industrien til små entreprenører. Vores produkters anvendelighed og pålidelighed er vores hovedprincip. Vi opererer med et kompetent partnernetværk, der dækker mere end 70 lande, for at gøre sin ekspertise tilgængelig lokalt. Kemppi har hovedkvarter i Lahti, Finland, beskæftiger næsten 800 fagfolk i 17 lande og har en omsætning på 140 mio. euro.

Kemppi – Designed for welders. www.kemppi.com

Kemppi A/S
Literbuen 09
2740 Skovlunde
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11450601
P nummer: 1002908817

Kontaktperson

Mogens Jantzen
Sales Assistant, Financial Accountant
+45 44941677 mogens.jantzen@kemppi.com

Send til en kollega

0.031