23948sdkhjf

Idé-Pro´s nye kæmpe 6-akset fræser er i drift

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ide-Pro Skive A/S

Idé-Pro Skive A/S har udvidet fræse-kapaciteten med en 6-akset Trimill VU4021. Den 82 tons tunge maskine, som er i drift allerede nu, kan bearbejde komplekse emner på op til 2100 x 4000 x 1200 mm.

Den vil hovedsageligt blive brugt til at fremstille store støbeværktøjer og er en naturlig udvidelse af Idé-Pro´s one-stop shop strategi, hvor vi hjælper vores kunder med at komme fra idé til prototype og serieproduktion på rekordtid.

For at have en kort gennemløbstid er det nødvendigt at vi fremstiller støbeværktøjerne selv. Derfor passer denne Trimill VU4021 rigtig godt ind i vores forretningskoncept og giver os mulighed for at fremstille meget store støbeværktøjer på kort tid, til konkurrencedygtige priser.

Plast- og letmetal støberi
I vores plaststøberi har vi Nordeuropas største sprøjtestøbemaskine, som kan støbe plastemner på 41,5 kilo med en lukkekraft op til 4000 ton. I letmetal støberiet har vi kapacitet til at støbe emner på 21,8 kilo.

Har du brug for tekniske emner hvor du kan drage fordel af vores uovertruffen synergi og hurtige leveringstider? Så kontakt os i dag.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ide-Pro Skive A/S

Skyttevej 15
7800 Skive
Danmark
Ide-Pro Skive A/S

Send til en kollega

0.063