23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny rekord: 400 stk. solgte High Power Laser +10kW fiberlaser

Mens vi ser tilbage på det forgangne år, kan vi fejre det nye. I 2021, har Bodor klaret sig umådeligt godt i det stærkt konkurrenceprægede +10kW laserskæremaskinemarked, hvor der akkumuleret set er opnået en salgsvolumen på 400 enheder af +10kW.

Tillid til Bodor teknologi

Som en del af den intelligente fremstillingsproces, har laserindustrien indvarslet en ny tidsalder hvor +10kW skæreteknologi bliver favoriseret mere og mere af virksomheder indenfor metalbearbejdning, hvorfor det bliver det oplagte valg for virksomheder, når de skal forbedre kvalitet og effektivitet. Bodors +10kW laserskæremaskine, vis skæretykkelse er tykkere og anvendelsesområdet bredere, kan medbringe hastighedsforbedringer og omkostningsbesparelser for virksomheder. Når det kommer til +10kW laserteknologier, mestrer Bodor også kerneteknologierne med 30 kW / 40 kW. I 2019 kunne Bodor fremvise 25 kW og 30 kW, og i 2020, verdenspremieren på 40 kW, hvormed Bodor blev industriens markedsførende producent.

Ros til Bodor Service

Bodor har etableret et servicesystem som bidrager til et stabilt voksende salg af +10kW laserskæringsmaskiner fra Bodor og har dermed bidraget til et formidabelt salg.

Desuden har Bodor har etableret et globalt servicenetværk med et professionelt serviceteam på mere end 300 serviceteknikere, som yder professionelle drift- og vedligeholdelsesservices for kunder i mere end 180 lande globalt.

Bodor servicerer jævnligt deres først installerede maskiner on-site og tilbyder rådgivning omkring brug og daglig drift af udstyret.

Bodor Cloud er en 24/7 serviceplatform som forbinder kunderne øjeblikkeligt med en servicetekniker, som gør det muligt for brugerne at få deres servicebehov dækket hurtigt.

Bodor har beskæftiget sig med laserskæring i mere end ti år med stort fokus på research og udvikling. Bodor fortsætter med at forbedre vores skæringseffektivitet og -stabilitet på vores produkter og desuden at forbedre vores services for at forøge værdien og vores kunders konkurrencedygtighed. Bodors +10kW-udstyr er blevet en klar favorit blandt virksomheder. Kun ved at opfylde kundernes behov, innovere og udvikle kan man sætte sig foran sine konkurrenter og Bodors +10kW laserskæringsudstyr er uden tvivl forrest i markedets udvikling.

Svejsehuset A/S er i Danmark eneudbyder af Bodors fiberlaserskæremaskiner. For at høre mere, kontakt da Svejsehuset eller læs mere her.

Svejsehuset A/S
Jens Juuls Vej 15
8260 Viby J
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12614241
P nummer: 1000416281

Kontaktperson

TU
Thomas Ulsøe
tu@svejsehuset.dk

Send til en kollega

0.109