23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Stumpsliber-modul til Ultima-TIG-sliberne

Inelco Grinders nye stumpsliber er udviklet specielt til Ultima-TIG, Ultima-TIG-S og Ultima-TIG-Cut og fungerer også med AutoGrind monteret på sliberen. Den kan bestilles som tilbehør og den kan eftermonteres på alle Ultima-TIG slibere.

Inelco Grinders A/S er klar med et helt nyt stumpsliber-modul til montering på Wolframsliberne i Ultima-TIG-serien, der åbner op for en nemmere og mere præcis afstumpning af elektroder. Især i forbindelse med AutoGrind-modulet er det gjort lettere at afstumpe den slebne elektrode.

Med Inelcos seneste stumpslibermodul til montering på Wolframsliberne i Ultima-TIG-serien, åbnes der nu op for en nemmere og mere præcis afstumpning af Wolframelektroder til Tig-svejsning. Modulet har længe været efterspurgt hos virksomheder der har høje krav til kvalitet og præcision i svejsearbejdet og behov for en afstumpet elektrode.

Alternativet til Inelco Grinders’ nye stumpsliber er manuel afstumpning af Wolframelektroden, som mange stadig gør brug af. Manuel afstumpning – enten på bænksliber eller ved at banke elektrodespidsen hårdt på bordkanten – kan forårsage, at elektrodespidsen flækker og efterfølgende knækker og falder ned i svejsningen. Sådanne manuelle fejl kan forårsage væsentlig kvalitetsforringelse af selve produktet og i værste fald få fatale konsekvenser. Derfor har vores nye stumpsliber modul også en rigtig god berettigelse ved at bidrage til sikker, præcis og ensartet slibning af elektrodespidser uden at der slækkes på effektiviteten.
 

Inelco Grinders A/S
Klokkestøbervej 4
9490 Pandrup
Jammerbugt Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32652964
P nummer: 1015707638

Kontaktperson

GG
Gitte Grøn
Marketingchef
+45 26370595 gg@inelco.com

Send til en kollega

0.062