23948sdkhjf

U-manchetter i elastomerer og gummi

| Medlemsnyhed | Indrykket af Carsten Holm A/S

Korte leveringstider og stor fleksibilitet er et kendetegn for Carsten Holm A/S, uanset om det er standardvarer eller pakninger efter mål. Det gælder naturligvis også for vores store sortiment af U-manchetter.

U-manchetter i både standard- og specialudgaver
Vi har et meget stort sortiment af U-manchetter – nok Danmarks største. Hvis en kunde har brug for U-manchetter, der ikke findes som standard- eller lagervarer, fremstiller vi dem efter mål i vores egenproduktion på Fyn. På den måde sikrer vi den hurtige leveringstid, som vores kunder sætter stor pris på.

U-manchetter er enkeltvirkende stempel- eller stangtætninger til hydraulisk eller pneumatisk brug, alt efter hvilken profil og hvilket materiale, der anvendes. Manchetterne benyttes blandt andet til entreprenørmateriel, gaffeltrucks, sprøjtestøbemaskiner, landbrugsmaskiner, læsseplatforme og standardcylindre.

Forskellige typer af elastomerer og gummi
Carsten Holm A/S forhandler og fremstiller U-manchetter som både standard- og specialudgaver og i mange forskellige dimensioner, materialer og farver, hvilket gør det muligt at matche U-manchetten specifikt til den enkelte opgave. Materialevalget afhænger af anvendelse samt de temperaturer og medier, tætningen bliver udsat for. Carsten Holm A/S leverer U-manchetter i følgende standardmaterialer: 

 • NBR – acrylonitril-butadien-gummi
 • FKM – fluorcarbon-gummi (Viton)
 • PUR – polyurethan (Vulkollan) 

Derudover leverer vi også i specialmaterialer, blandt andet:

Elastomerer

 • Hydrogeneret nitrilgummi (HNBR)
 • Fluorgummi – tetrafluorethylen og propylen (TFE/P), også kendt som AFLAS®
 • Perflourgummi (FFKM/FFPM) – også kendt som TFE/P, ethylen-propylengummi (EDM)
 • Silikonegummi (SI/VMQ)

Plast/termoplastikse elastomerer 

 • Polyoxymethylen – acetal (POM)
 • Polyethylen (PE)
 • Polyamid (PA) – også kendt som nylonPolytetrafluorethylen (PTFE) – også kendt som Teflon®
 • Polyetheretherketon (PEEK)

 

Hvad kan vi gøre for dig?
Der er ikke to virksomheder, der er ens eller har præcis det samme behov for pakninger. Derfor tager vi hos Carsten Holm A/S altid afsæt i hver enkelt kundes helt unikke situation, ønsker og behov. Kontakt os på telefon
62 61 52 55, og lad os tage en snak om mulighederne. Du er også velkommen til at besøge vores hjemmeside for at få yderligere information om vores U-manchetter. 

Om Carsten Holm A/S
Carsten Holm A/S er en familieejet virksomhed, der blev grundlagt i 1979. Virksomheden udvikler, producerer og markedsfører kvalitetstætninger og -pakninger i både standard- og specialudgaver til en lang række brancher – lige fra metal-, fødevare- og medicinal­industrien til energi-, transport- og landbrugssektoren – i både Danmark og udlandet.

Virksomheden har til huse i et nyopført domicil i Ringe på Fyn, som rummer topmoderne produktionsfaciliteter og en kvalitetsafdeling. Virksomheden er ISO 9001:2015-certificeret.

Derudover har Carsten Holm A/S også eget salgsselskab, Holm Sealing Solutions, i Kina. Holm Sealing Solutions leverer primært til store internationale virksomheder, der ønsker tætninger i europæisk kvalitet.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Carsten Holm A/S

Kielbergvej 16
5750 Ringe
Danmark
Carsten Holm A/S

Send til en kollega

0.078