23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hvordan gör ni med lodderøgen på din arbejdsplads?

LRA-serien finns i mange forskellige størrelser og er specielt tilpasset til att fange in røg fra lodning.

Lodtrøgen er farlig at indånde
I alle loddeprocesser dannes store mængder lodderøg, der kan være farlige for personalet. I loddampe er der fluxrester, loddepartikler, gasser og dampe, der skal føres væk og filtreres. Det absolut bedste er at opsuge dem allerede ved kilden, hvor de forekommer for at minimere spredning.

Jo mindre partiklerne er, desto større er risikoen for, at luften du indånder, er farlig. Partikler, der er mindre end 0,4 µm passerer gennem lungerne og ind i blodet, dermed kan stoffer, der ikke nødvendigvis er giftige, forårsage alvorlige helbredsproblemer.

Hvordan er det med lodderøgen på din arbejdsplads?
Er der gennemgået at der er en god udsugning med et filtersystem, der er beregnet til at tage sig af lodderøg? Hvor ofte skiftes filtre? Vi hjælper jer med at finde en fleksibel og omkostningseffektiv løsning med den rigtige udsugning og det rigtige tilbehør til arbejdspladsen. Udsugen i LRA-serien er let at håndtere og vedligeholde, det er let at skifte filtre og filterkassette.

LRA-serien finnes i mange forskellige størrelser og er specielt tilpasset til lodning af røg

Pas på dit personale - det er værdifuldt
Husk, at du som arbejdsgiver er forpligtet til at sikre, at grænseværdierne ikke overskrides, du skal se til att begrænse luftforurening. Med udsugen i LRA-serien finder vi hurtigt og nemt en måde til at få en renere arbejdsplads og et sundere personale. 

Overvejer du at suge ud andre farlige stoffer? Her findes flere udsugsarianter.

Ring eller mail dit spørgsmål til
Karoline Ljung
Tlf: +46-40-536623

SOLECTRO AB
www.solectro.se

Solectro AB
Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Lomma kommun
Sverige
CVR nummer: SE556143403501

Kontaktperson

Send til en kollega

0.079