23948sdkhjf

Effektivt stålkøb letter hverdagen for smedevirksomhed

| Medlemsnyhed | Indrykket af Sanistål A/S

I en travl hverdag er det afgørende med den helt rigtige samarbejdspartner. Derfor samarbejder Dansk Altan med Sanistål, for her har de nem og hurtig adgang til alt det stål, som de har brug for.

Alt det stål, som Dansk Altan bruger til sine altaner og trapper, køber virksomheden hos Sanistål, og sådan har det stort set været siden Dansk Altans opstartsfase for tyve år siden

”Igennem alle årene har vi haft virkelig travlt, og så er det helt afgørende med en pålidelig og effektiv stålleverandør. Sanistål har det, som vi skal bruge. Det er nemt at handle med dem, og samtidig er det vigtigt for os med en høj leveringssikkerhed,” siger Kenneth Baand Larsen, der ejer Dansk Altan.

Sparer tid med webbutik

Udover stål køber Dansk Altan også arbejdstøj, boltvarer og værktøj hos Sanistål.

”Vi har valgt at samle så mange af vores indkøb som muligt hos Sanistål, og det skyldes ikke mindst de gode relationer til vores kontaktpersoner og webbutikken, som gør hverdagen nemmere for os,” siger Kenneth Baand Larsen.

I en hektisk hverdag kan det hurtigt stjæle tid, hvis du skal ringe og e-maile til din leverandør, når du står og mangler noget. Men med Saniståls webbutik, kan Kenneth Baand Larsen handle, når det passer ham.

”Webbutikken er utrolig brugervenlig og en kæmpe fordel for os. I løbet af dagen fylder jeg indkøbskurven med det, som vi mangler, og hen på eftermiddagen bestiller jeg det sidste, og sender bestillingen afsted,” siger Kenneth Baand Larsen.

Hurtig levering

Indkøb i webbutikken betyder også, at Dansk Altan hurtigt kan genbestille de varetyper, som de plejer at købe.

”Vi sparer en masse tid ved at bruge webbutikken, og vi har virkelig glæde af den fleksibilitet, som det giver os. Samtidig har dag til dag-leveringen stor betydning for os, for når vi har sendt vores bestilling afsted sidst på eftermiddagen, får vi vores varer næste dag. Det kører bare,” siger Kenneth Larsen.

Fakta

Dansk Altan fremstiller trapper og altaner. Virksomheden ligger i Asaa i Nordjylland og har otte ansatte. Læs mere på www.danskaltan.dk

Vil du vide mere? Bliv kontaktet af Saniståls stålteam>>

Medlemsnyhed

Indrykket af
Sanistål A/S

Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Danmark
Sanistål A/S

Send til en kollega

0.062