23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hvordan fræser du din tråd

Med DATRONs trådfræser går det hurtigt og sikkert uden ekstra efterarbejde

Klassiske trådfræser producerer selve trådkanalen i en kontinuerlig spiralbevægelse og for hver omdrejning skal fræseren køre en komplet 360 ° cirkel på kanten af ​​kernehullet. Med DATRONs multi-trådfræser udføres kun en enkelt "runde" gennem kernehullet. Dette er muligt, fordi DATRONs multi-trådfræser har flere tænder parallelt
arrangerede indsatser, der udfører alle tråde med kun en cirkulær bevægelse.

Hvis forskellige tråde skal fræses, anbefales en DATRONs gevindskærer med 2-4 skær. DATRONs gevindfræseren fungerer hurtigt og præcist i aluminium, bronze, plast, messing og kobber mm.  DATRONs gevindfræseren er nem at bruge, og gevinden kræver ikke efterarbejde efter CNC-fræsemaskinen. DATRONs gevindskæreren fås til metrisk gevind fra M1 op til M16 og speciel gevind.

DATRONs Trådfræser 2-4 

DATRONs Trådfræser 4

Du sparer på et arbejdstrin ved at vælge DATRONs mønsterbeskyttede fræstrådfræser.  DATRONs fræstrådfræser kører både kernehuller og gevind i en og samme arbejdsgang, hvilket gør at du sparer tid til udskiftning af værktøj og dermed også reducerer produktionsomkostningerne. Fræstrådfræseren fås til metriske gevind fra M2,5 op til M16 og til specielle gevind.

Besøg vores hjemmeside og vælg DATRON CNC Tools eller download værktøjskataloget her

SOLECTRO AB
www.solectro.se

Solectro AB
Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Lomma kommun
Sverige
CVR nummer: SE556143403501

Kontaktperson

Send til en kollega

0.046