23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny hybridkran øger effektiviteten..

..og bidrager til grøn omstilling hos Korsør Havn.

En SENNEBOGEN 855E fra UN Mobilkraner hjælper Korsør Havn med lastning og losning af skibe. Hybridkranen bidrager til en mere miljøvenlig havnedrift og sikrer øget effektivitet med en lasterate, som er fordoblet.

Som en del af den grønne omstilling arbejder Korsør Havn med tiltag, der skal bringe havnen nærmere målet om en energivenlig og bæredygtig havnedrift. Havnen har derfor valgt at optimere deres laste- og losningsprocesser med en ny kranløsning fra UN Mobilkraner, og det er ifølge Jimmi Jørgensen, som er direktør for Korsør Havn, en helt ideel løsning for havnen:

”Som så mange andre, tager Korsør Havn også del i den grønne omstilling. Når vi i dag investerer i udstyr, er det derfor vores mantra, at udstyret skal nedbringe røg, støj og møg. Og med en SENNEBOGEN-hybridkran fra UN Mobilkraner er det lige præcis, hvad vi har fået. Motoren opfylder de nyeste krav til en moderne motor med hensyn til udledning af skadelige partikler. Det betyder blandt andet, at kranens motor slukker efter 5 minutter, hvis ikke den bruges aktivt. Ret smart, da det er med til at reducere op til 20 % af brændstofforbruget.”

 Øget produktivitet med mindre støj

Hos Korsør Havn har den nye SENNEBOGEN ikke bare bidraget til en mere grøn havnedrift, men også givet en bedre produktivitet med resultater, som vækker begejstring:

”Der er ingen tvivl om, at den nye kran er en gevinst for Korsør Havn. Med kranen kan vi arbejde hurtigere. Faktisk så meget mere effektivt, at vores lasterate er fordoblet sammenlignet med hvad vores tidligere SENNEBOGEN-kran har kunne præstere”, fortæller Jimmi Jørgensen.

Han kan hver dag følge arbejdet med hybridkranen fra sine kontorvinduer. Men også i denne situation har den nye kran overrasket positivt:

”Jeg har været vant til at kunne høre kranen, når den var i arbejde. Det kan jeg ikke længere. Den gamle kran kaldte vi ’brøleaben’ – et øgenavn, som på ingen måde matcher hybridkranen. Kranførerne melder om mindre støj og færre vibrationer. Jeg tør derfor godt sige, at vi med SENNEBOGEN 855E har fået en kran, som er up-to-date på alle parametre. Til stor glæde for Korsør Havn og vores medarbejdere”, lyder det fra Jimmi Jørgensen.

For yderligere information kontakt:

sælger Jens Bjørn Schmidt

Telefon: +45 23 28 25 02

jbs@unmobilkraner.com 

eller 

direktør Niels Hoffmann

Telefon: +45 40 33 23 91

nh@unmobilkraner.com

UN Mobilkraner A/S
Ternevej 4
8641 Sorring
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24209245
P nummer: 1006409616

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031