23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vil du med på Stansomatics næste webinar?

I sidste uge afholdt vi vores første webinar, som var en stor succes.

På et Stansomatic webinar har vi mulighed for at præsentere vores virksomhed og alle vores kompetencer.

I sidste uges webinar begyndte vi med en kort introduktion af virksomhedens historie, hvorefter vi præsenterede hver afdeling og alle vores kompetencer. Vi sluttede af med at svare på nogle gode spørgsmål vedrørende værktøjsfremstilling- og design, omstøbning, pakning og kvalitet.

Vil du deltage i Stansomatics næste webinar? Ring til os på +45 75 33 83 00 og hør mere om muligheden for et webinar mellem Stansomatic og din virksomhed. 

Vi ser i hvert fald frem til at holde flere webinarer for vores kunder og samarbejdspartnere.

Om Stansomatic

Stansomatic A/S har over 50 års erfaring med stansning af avancerede emner i tyndt metal og stål. Vi kan tilbyde vores kunder kvalitetssikrede stanseemner og god service. De sidste 50 år har Stansomatic fremstillet tusindvis af prototyper. Vi er din samarbejdspartner gennem hele processen, som normalt starter med fremstillingen af en prototype, som også giver dig mulighed for at udføre realistiske tests inden fremstilling af et værktøj.

Stansomatic specialiserer sig i at fremstille komplekse højpræcisionsværktøjer. Det hele starter i vores konstruktionsafdeling, hvor vores erfarne teknikere udvikler og optimerer produktet til den mest optimale løsning for dig og din virksomhed.

Stansomatic tilbyder også overfladebehandling af dine produkter ligesom at vi kan tilbyde automatisk pakning af dine stanseemner samt lavergravering, lasersvejsning, omstøbning og affedtning.
 

Stansomatic A/S
Kornmarken 25
7190 Billund
Billund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK17470833
P nummer: 1001294107

Kontaktperson

HH
Henrik Hansen
Salg
hh@stansomatic.dk

Send til en kollega

0.047