23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Decentral slave til alle typer bussystemer

Helmholz TB-20 serien af decentrale I/O enheder tilbyder slaver til datakommunikation på alle typer af distribuerede fieldbus I/O systemer, lige fra Profibus, over ProfiNet, til CanOPEN, ModbusTCP, Ethernet/IP, EtherCAT m.fl.

Helmholz TB-20 decentral I/O fieldbus er et komplet system, der består af alle de kendte I/O enheder med DIO, AO, AI og specialmoduler til en lang række målere og signalgivere.

Hver enkelt enhed er kompakt, robust, udført i IP20, og designet til montage på en standard DIN skinne.

Det fine ved serien er det store udvalg af decentrale I/O fieldbus slaver, der passer til langt de fleste PLC/controllere på markedet. Specielt ModbusTCP er populær i automatiserede systemer, hvor fabrikanten udvikler sin egen centrale controller med egen firmware og ModbusTCP protokol.

Fordelene ved at have egne udviklede systemer er, at fabrikanterne derved har fuld frihed til at udvikle og have kontrol med deres automatiksystemer, som ofte er  hele hjertet i deres produkt; det der gør deres produkt bedre end konkurrenternes.

Andre fabrikker har lavet den klassiske udvikling af virksomheden, hvor man løbende har udvidet produktionen med indkøb af brugte eller nye maskiner, hvor økonomien på indkøbstidspunktet har dikteret, at man skulle beholde en default automatisering og styring af maskinen. Nogle fabrikker har mindst 2 og ofte flere forskellige PLC systemer, og efterhånden kan det være svært eller dyrt at holde tingene ved lige.

Her kommer et andet Helmholz produkt  til hjælp; PB/PN coupleren fordi man med denne serie af prisoptimale komponenter af høj kvalitet kan samle alle PLC'ere i ét system. Ved hjælp af den rette coupler kan systemerne sammenkobles til et centralt IT styresystem og derved opnå alle fordelene ved den digitale Industri 4.0, hvor IoT, automation og robotter arbejder sammen med virkomhedens centrale IT systemer. Herved opnåes optimering og effektivisering af arbejdsprocesser i produktionen, forbedring af produktkvaliteten , samt hurtigere respons på ændringer i markedet, hvilket alt sammen vil gøre virksomheden mere effektiv og forbedre bundlinjen.

Vil du vide mere om mulighederne med Helmholz system TB-20, så klik her, hvis du er interesseret i Helmholz PB/PN couplere, så tryk her eller kontakt vor produktchef Brian Ziegler, der gerne besvarer spørgsmål på mobil 60208040 eller e-mail: bz@robotech.dk

ROBOTECH A/S
Blokken 31
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31936497
P nummer: 1014994277

Kontaktperson

Brian Ziegler
Produktchef
+45 60208040 bz@robotech.dk

Send til en kollega

0.047