23948sdkhjf
Del siden
Annonce

TRECO starter produktion af lufthavnsscanner op

I samarbejde med danske Exruptive, har TRECO nu startet produktionen af den første sikkerhedsscanner, der skal gøre trafikken i lufthavne lettere.

The security scanner
Den ca. 25 meter lange linje sikkerhedsscanner vil gøre det nemt og sikkert for passagerer at tjekke håndbagage ind – for scanneren kan nemlig detektere kemikalier, organiske materialer, glas og metaller. Det betyder at man som passager ikke skal tage noget op af tasken (så som computer, shampoo eller lignende).

TRECO påbegyndte den dedikerede produktion af scanneren i Aalestrup d. 15/2 2021 og forventer en produktionsperiode på ca. fem måneder. 

"Produktionsprocessen kommer til at tage tid. Det gør den fordi vi starter med at producere hundredvis af små komponenter der efterhånden skal sættes sammen til det færdige produkt" – siger TRECO’s key account manager, Henrik Bjerre Munk.

Når den første scanner er færdig, skal den fragtes til en international lufthavn hvor den skal testes. Samtidig forventer TRECO at begynde produktionen af den næste scanner og derved også et langt samarbejde med Exruptive.

TRECO A/S
Elmegaardsvej 3
9620 Aalestrup
Vesthimmerland Kommune
Danmark
CVR nummer: DK87210715
P nummer: 1000706988

Kontaktperson

Lasse Lindskov Hjuler
Marketingansvarlig
+45 44128027 lka@treco.dk

Send til en kollega

0.046