23948sdkhjf

Nyt logo viser RoboTools og Kirchheiners samlede styrke

| Medlemsnyhed | Indrykket af RoboTool A/S

Nyt logo signalerer, at RoboTool råder over teknologisk ekspertise på højt niveau. Sammen med mange års erfaring gør det virksomheden i stand til at løse selv de sværeste opgaver.

RoboTool i Vejen får nyt logo fra marts 21.  Snart skifter også RoboTools søstervirksomhed Kirchheiner El-teknik i Tønder til nyt logo i samme stil, for at gøre det endnu tydeligere, at de to virksomheder er i familie.

Fremover gør RoboTool endnu mere for at sikre, at kunder får optimal værdi af samarbejdet mellem dem og Kirchheiner El-teknik. RoboTool brænder nemlig for at levere robotteknologi og automatisering til industrier, hvor driftssikkerheden er essentiel. Kirchheiner El-teknik brænder for løsninger indenfor el-teknik og automatisering. I fællesskab giver det kunderne endnu mere værdi for pengene.

Samtidig introduceres et nyt lille symbol, som symboliserer samarbejdet. Det udtrykker de to virksomheders ”fælles mængde”, som forventes at slå gnister og skabe ny energi.

Virker det bekendt? Det kan være, du tænker på Audi. De brugte samme tankegang, da de skabte et logo efter sammenlægning af fire firmaer for næsten 100 år siden.

Om RoboTool

RoboTool er en dansk virksomhed, der beskæftiger sig med udvikling og salg af robotteknologi.  Uanset, om der skal bruges robotværktøjer og software i produktion, til bearbejdning eller til håndtering af emner, råder RoboTool over et projektteam, som ikke bare er i stand til at løse den aktuelle opgave og dermed øge lønsomheden i din virksomhed. RoboTool leverer også den fremtidssikrede løsning ud fra mottoet: “Vi gør det, vi siger, og vi siger det, vi gør”.

Læs mere på www.robotool.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
RoboTool A/S

Vestermarksvej 10
6600 Vejen
Danmark
RoboTool A/S

Billeder & videoer

I fællesskab leverer RoboTool og Kirchheiner El-teknik solide løsninger til industriens produktion.

Send til en kollega

0.079