23948sdkhjf

Hvad er opskriften på et solidt støbt gummiprodukt?

| Medlemsnyhed | Indrykket af RG Rom Gummi A/S

RG Rom Gummi kan hurtigt fremstille kundespecifikke støbte gummiemner, små som store, i forskellige gummityper og kvaliteter.

Opskriften på et solidt støbt gummiprodukt er: den rigtige type gummi, høj varme, tungt pres og en stærk støbeform. Alle disse ting har RG Rom Gummi A/S arbejdet med in-house i +30 år, hvilket har gjort os til eksperter indenfor formstøbning af gummiprodukter. Med vores egne 19 forskellige pressere, der samtidig tilfører varme, kan vi presse gummiemner med 15 til 900 tons.

Det betyder, at vi hurtigt kan fremstille kundespecifikke støbte gummiemner, små som store, i forskellige gummityper og kvaliteter. Det vigtigste for os er, at det færdige emne passer præcis til kundens individuelle behov. Vi rådgiver altid ift. valg af det rette materiale ud fra kravspecifikationer, og vi producerer også gerne prototyper hvis dette ønskes.

RG Rom Gummi A/S leverer hver dag støbte gummiprodukter til forskellige industrier som: microelektronik, medicin, motor, pumpe, løft- og transport, offshore, fødevare, kraftværker og HVAC.

Kontakt os endelig, hvis I ønsker et uforpligtende tilbud på et kundespecifikt støbt gummiemne, eller gerne vil høre mere om hvilke støbte gummiemner vi har fremstillet.

��+45 9782 2033
✉️ info@romgummi.dk

RG Rom Gummi A/S er en dansk producerende gummileverandør beliggende i Vestjylland. Vi arbejder idag med stort set alt indenfor teknisk gummi, skum og plast og har kompetencer indenfor varmvulkanisering, formstøbning, forædling af halvfabrikata og færdige hyldevarer.

Medlemsnyhed

Indrykket af
RG Rom Gummi A/S

Jupitervej 26-30
7620 Lemvig
Danmark
RG Rom Gummi A/S

Send til en kollega

0.063