23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Spar tid og penge med Cable Tray Brackets fra Sibritech

I samarbejde med Sibritech kan MTO electric a/s nu levere Cable Tray Bracket, som passer til trykknapper i alle gængse serier, herunder Siemens og Schneider Electric.

Cable Tray Brackets er beregnet til at fastgøre ledningskanaler på den indvendige side af tavlelåger og fastgøres ved hjælp af trykknapperne i lågen. Takket være et Ø22,5 hul passer Cable Tray Brackets til alle de gængse serier.  

Ledningskanalen fastgøres nemt ved hjælp af bolten og den medfølgende flangemøtrik. Beslagene kan leveres til både en og to ledningskanaler. 

Hvor man normalt har brug for en smed og en svejser til at svejse monteringsstag på tavlelågen, kan man ved anvendelse af Cable Tray Brackets spare både tidsforbruget og udgifterne til disse. 

Der vil desuden opnås mere fleksibilitet i arbejdet, da tavlebyggeren ikke er afhængig af andre, og selv kan montere ledningskanalerne. Beslagene kan desuden benyttes til tavler udført i både plastik og metal 

Cable Tray Brackets henvender sig især til tavle- og maskinbyggere samt til de elektrikere, der selv bygger tavler. 

Beslagene er udført i pulverlakeret stål og findes i en 95 mm og i en 150 mm udgave, begge med Ø 22,5. 

Fra Sibritech forhandles også Cable Mount til Cablofil 100 og 200 mm gitterbakker

Kontakt os i dag : 
For flere informationer, ring til vores produktchef Christian Stampe Laursen på telefon 75 806 337 eller besøg vores e-shop. Du kan nemt og uforpligtende blive oprettet som bruger ved at udfylde formularen her

MTO electric a/s
Stiftsvej 14
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26314909
P nummer: 1008767854

Kontaktperson

Mette Christensen
Marketingansvarlig
+45 75806342 amc@mto-electric.dk

Send til en kollega

0.051