23948sdkhjf

Kabelkæder byggeriets 3D-printer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bagger-Nielsen ApS

Bagger-Nielsen ApS har indgået samarbejde med COBOD International, der som nogle af de eneste producerer 3D betonprintere til byggeriet.

Når man laver 3D printere til byggeriet, stilles der store krav til kvaliteten på både kabelkæder og stik. Dét krav kunne Bagger-Nielsen ApS leve op til, da COBOD International skulle finde en ny leverandør.

COBOD International er førende på markedet indenfor 3D-printere til byggebranchen og har i dag printere stående i hele verden - lige fra Europa til Dubai og Malawi.

De printer onsite hvor husene og elementerne skal stå og samles derfor på det pågældende sted. Det stiller store krav til materialerne i printeren, da de skal kunne tåle at blive håndteret og flyttet gentagende gange.

”Vores maskiner står ude i al slags vejr og de komponenter vi bruger, skal kunne tåle regn, blæst og beton. Grundet håndteringen skulle det også være kabelkæder, som var nemme at åbne og lukke, så vi hurtigt kunne få adgang til kablerne," fortæller Jakob Jørgensen, der er Head of Technology hos COBOD International.

De gik derfor på udkig efter en leverandør af kabelkæder og stik - og valget faldt på Bagger-Nielsen ApS i Ølstykke ved Roskilde.

"Vi havde ét stort krav til vores kommende leverandør - at de havde erfaring med at lave kabelføring, for det var dét vi skulle bruge," fortæller Jakob Jørgensen.

Og dét har man hos Bagger-Nielsen, hvor man i mange år har været leverandør til både automation- og robotindustrien.

"Det har været spændende at følge COBOD's udvikling og vi har haft en fantastisk samarbejde," fortæller produktspecialist, Ole Bendix. "Vi har bistået med at gennemgå deres tegninger og rådgive om produktvalg, så vi var sikre på, at de fik en løsning, som kunne tåle de mange belastninger som både kabelkæder og stik bliver udsat for."

Du kan læse meget mere om casen her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bagger-Nielsen ApS

Svalehøjvej 10
3650 Ølstykke
Danmark
Bagger-Nielsen ApS

Billeder & videoer

Jakob Jensen, Head of Technology hos COBOD International.Kabelkæder og stik til COBOD's 3D printer.3D printer til byggeriet - fra COBOD International.Ole Bendix fra Bagger-Nielsen har været rådgiver på projektet hos COBOD.

Send til en kollega

0.064