23948sdkhjf

Trykventil- og unipolær stepmotor-tester integration

| Medlemsnyhed | Indrykket af CCM Electronic Engineering

Over 5 år siden har vi leveret de første stepmotortestere til vores kunde, efterfulgt af flere gennem årene. For at maksimere disse maskiners potentiale, de skal forbindes som slave-systemer til hovedventiltesteren.

Historien begynder for over 5 år siden, da vi har leveret de første stepmotortestere til vores kunde, efterfulgt af flere gennem årene. Stepmotorer er en del af trykventiler, som vi nu også har bygget et testsystem til i samarbejde med en anden producent. For at maksimere disse maskiners potentiale får alle stepmotortestere en opgradering, der skal forbindes som slave-systemer til hovedventiltesteren. Dette muliggør dataindsamling over hele testprocessen og lettere kvalitetskontrol. For at holde produktionen kørende har vi opgraderet softwaren og ledningerne på hver tester en efter en.

Mastersystemet er en ny testopsætning til en ny type ventiler. Den måler strømning og tryk i ventilen og den korrekte tilsvarende lukke- og åbningsvinkel. Testsystemets kapacitet overgår de krævede produktspecifikationer, og ventilerne fungerer korrekt ved tryk op til 80 bar, hvilket er dobbelt sammenlignet med de krævede 40 bar! Viden om produktet er værdifuldt for slutbrugere og er værd at have til en lang række formål. Det kræver en robust og pålidelig opsætning af kvalitetskontrol for at udføre jobbet.

Vi er meget glade for at vide, at vores kunde er tilfreds med vores løsninger og lader os arbejde på både deres gamle og nye projekter.

Besøg vores hjemmeside til at læse om vores andre projekter: https://ccm-ee.dk/da/case-stories


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
CCM Electronic Engineering

Grundtvigs Alle 175, 1.
6400 Sønderborg
Danmark
CCM Electronic Engineering

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078