23948sdkhjf

Kundetilpasset fedtseparator løser udfordringen

| Medlemsnyhed | Indrykket af BELKI teknik ApS

BELKI har produceret en kundetilpasset fedtseparator til vores kunde, der arbejder med højtryksafgratning af bildele.

Kunden havde det problem, at partikler fra afgratningen blandede sig med olier og fedt fra delene og dannede et meget klæbrigt, fedtlignende stof på overfladen af ​​hans tank. Dette mindskede kvaliteten af ​​afgratningsprocessen og medførte øget slitage på pumper, ventiler og dyser.

BELKI tilbyder en løsning, som er baseret på vores 30 års erfaring med separationsprocesser og inkluderer en innovativ pumpeløsning samt en forbedret ekstraktionsmetode og "cleaning in process (CIP)" af separatoren.

For at øge stabiliteten besluttede BELKI at bruge en speciel vakuumpumpe, hvilket betyder, at ingen bevægelige dele kommer i kontakt med væsken foran separatoren. Fedtet danner et lukket, klæbrigt lag på væskens overflade og strømmer ikke ud af olieseparatoren af sig selv.

BELKI har derfor installeret en innovativ løsning med et fedthjul, der løfter fedtet fra badets overflade og transporterer det til affaldsbeholderen via en skrabekant.

BELKI har et bredt udvalg af separatorer, som kan løse mange forskellige problemer. Kontakt os endelig på +45 86658811 for en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. Eller læs mere om vores separatorer her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
BELKI teknik ApS

Fårupvej 19
8840 Rødkærsbro
Danmark
BELKI teknik ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.063