23948sdkhjf

FKI i samarbejde med TekPartner omkring produktudvikling

| Medlemsnyhed | Indrykket af Tekpartner A/S

Som førende leverandør på det nordeuropæiske marked for fastfoodmaskiner er det afgørende for FKI´s konkurrenceevne, at virksomheden differentierer sig på bl.a. funktionalitet og brugervenlige interfaces.

- Gennem de senere år har FKI arbejdet med at implementere mere brugervenlige og energieffektive produkter. Det sker for at sikre vores position som markedsleder i Nordeuropa inden for fastfoodmaskiner, hvor konkurrencen fra lande i Øst- og Centraleuropa samt Kina er voksende. Jo bedre elektronik, vi udvikler, jo vanskeligere er vi at kopiere, lyder det fra Søren Bøjesen Jensen, der er fabrikschef hos FKI Fast Food Teknik a/s i Tommerup på Fyn.

- Vi har arbejdet tæt sammen med TekPartner omkring den overordnede struktur i vores nyudviklede Clamshell grill, herunder design, basissoftware, realisering af hardwarearkitektur samt udlæg af print, mv.. 

- TekPartner har forbedret vores case, fordi de har formået at stille de rigtige spørgsmål. Det er en force hos TekPartner, at de er gode til at lytte sig ind til behovet og løbende har udfordret vores specifikation positivt. Eksempelvis valgte TekPartner at benytte en mikroprocessor til opgaven. Dette har sikret os et bedre resultat, end hvis vi havde arbejdet videre med vores egen idé.

Læs om udviklingssamarbejdet mellem FKI og TekPartner her


 
 
 
 


 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Tekpartner A/S

Hørkær 28, 1.
2730 Herlev
Danmark
Tekpartner A/S

Send til en kollega

0.062