23948sdkhjf

Nyt tag til stalden? Find det rette stål til opgaven

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Stålplader er formidable til inddækning både æstetisk og funktionelt.

Du kan arrangere dine stålplader på et væld af måder, fx ved at have vandnæser over din skydeport, skotrender ved taget, sternkapsler med drypnæse og siderender. Mulighederne er mange, og det gælder ikke blot for, hvad du kan bruge stålplader til. For designs stålplader imellem varierer også en del.

Er du på udkig efter leverandører af stålplader Jylland over, hvad end vi taler Esbjerg, Aarhus, Aalborg eller Randers, kan du nemt finde nogle, hvis brede udvalg tæller forskellige typer af trapezplader og højprofiler. Resultatet bliver, at du så kan stå med det rigtige stål til arbejdet.

Trapezplader er en fleksibel løsning
Trapezplader har deres force ved, at de er fleksible, har høj bæreevne og er billige. Skal du lave overdække til et cykelskur, hvor det ikke er æstetikken, der er i fokus, kan du altså spare penge ved at bruge de store trapezplader frem for flere små plader. Så meget desto bedre er det at vælge disse plader, hvis det imiterede teglstens- eller træværkslook ikke siger dig noget.

Denne type stålplader tillader inden lysgennemgang, så hvis ikke du har lysplader placeret her og der, vil intet sollys finde vej ind i bygningen. Hvilket fx er nyttigt ved opbevaringen af foder.

Overvej flotte højprofiler til tagkonstruktion
Når du skal lægge tag, kan du overveje højprofiler. Disse plader til tag kommer i et væld af materialetykkelser, hvilket giver dig tilsvarende mange muligheder, når det kommer til valget af konstruktion. Højprofiler finder du med brede spændvidder, så du ikke behøver så mange enkelte plader, og de har en beskeden vægt sammenlignet med alternativerne på markedet.

Hav stålåse til tagets bærende underlag
Skal du lægge nyt tag eller skillevæg, skal du have de rette stålåse til opgaven. Åsene er nemlig det bærende underlag, der holder på spærene. Stålåse byder ind med stor nok styrke til, at du kan øge afstanden mellem spærene uden problemer. Få dem sammen med spær til taget.

Få kondensbeskyttelse til tagets stålplader
Ofte står du med et tag uden isolering ved brug af stålplader. Her kan kondens nemt komme til at danne sig. Hvilket giver problemer, når det begynder at dryppe ned. Kondensen kan du komme i forkøbet ved at få lagt kondensbeskyttelse på stålpladerne. Beskyttelsen kan bestå af et lag flis, der ligesom en svamp suger kondens til sig og holder på det indtil bortventilering.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.063