23948sdkhjf

Bliv stærk i regnskaber

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Synes du, det kan være svært helt at gennemskue, hvordan du bedst udfører dine regnskabsopgaver, så alt passer i forhold til skat, indkomst og udgifter?

Der er mange, der synes, det er svært at finde ud af, hvad der er op og ned, når det kommer til penge og regnskaber. Med et online regnskabsprogram, som f.eks. Dinero, kan du lettere holde styr på dine indtægter og udgifter.

Det kan dog virke uoverskueligt at sætte sig ind i et nyt program, specielt hvis du i forvejen ikke er så stærk i bogholderi, derfor tilbyder Dinero regnskabskursus, hvor der gives forskellige tips og tricks til, hvordan du bliver bedre til at holde overblik over dine regnskaber, og hvordan du udnytter platformen bedst. På den måde kan du få et godt udgangspunkt til at bruge platformen optimalt og få svar på de spørgsmål, du må have.

Med et regnskabsprogram har du muligheden for at holde styr på alle dine regnskaber. Det sparer dig for en masse regneark, der kan være svære at holde overblik over. Her er det hele samlet et sted, og på online webinarer har du muligheden for at blive endnu dygtigere til at holde styr på dine udgifter og indtægter. Som udgangspunkt er regnskabsprogrammet lavet så selvstændige selv kan klare meget af regnskabet, men hvis man får brug for en revisor, så er det også godt at vide, at man kan finde revisorer, der allerede kender til Dinero, hvilket kan gøre det lettere at samarbejde.

Forskellige målgrupper
Alle webinarerne er gratis og afholdes hver eneste uge. Der er forskellige temaer for kurserne, så du kan melde dig til det, der giver bedst mening for dig. Du kan blandt andet tilmelde dig et webinar om fakturaer, hvis det er det, du synes, du har mest brug for. På den måde kan du lære at fakturere dine produkter korrekt, så du ikke senere er nødt til at sidde og korrigere tingene, fordi de ikke var udført tilfredsstillende i første omgang.

Også kurser i moms og skat
Moms og skat er en stor del af bogføring, så derfor er der også mulighed for at tage generelle regnskabskurser, hvor man kan blive kogere på, hvad moms betyder for ens regnskab. Hvis du fører regnskab på vegne af en forening, er der også hver eneste uge webinarer, der viser dig, hvordan du bedst fører regnskab på vegne af en forening, så der ikke pludselig er koks i finanserne.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.062