23948sdkhjf

Denne industri står til at vækste i den kommende tid

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Denne artikel giver dig et overblik over en særlig industri du skal investere i, i den kommende tid. Om du handler med aktier, obligationer, CFD’er, Futures eller noget helt femte, kan du blive klogere her.

Det har ikke været nemt at forudse de forskellige markeders udvikling på det seneste.  Mange virksomheder har haft økonomiske udfordringer, mens andre har haft held med at vende de seneste skelsættende begivenheder til noget positivt, og skabe grønne tal. Nogle brancher har desuden brugt tiden på at bygge om og investere i fremtiden, for på lang sigt at kunne skabe større vækst.

Metalindustrien
Metalindustrien er på mange måder et marked der har sluppet udenom effekterne af nedlukning og karantæne. Fabrikker, producenter og kunder er stadig afhængige af metalindustriens store udvalg af forskellige produkter, der i mange tilfælde er essentielle for at hverdagen kan fortsætte for mange mennesker. Efterspørgslen for nogle endda steget, da stilheden på gaderne eksempelvis har banet vejen for muligheden for restauration af vejanlæg. Dette var tilfældet for en metalvarefabrik fra Vildbjerg.

Desuden forudser Dansk Industri i samarbejde med Dansk Metal stor vækst i de danske produktionsvirksomheder, og opfordrer den danske regering til selv at investere heri, og fordre denne udvikling. De udtaler at der er et enormt potentiale i den danske produktionsindustri, og krediterer blandt andet foreningen MADE, som står for Manufacturing Academy of Denmark.

MADE er ifølge Dansk Industri et af de tiltag der har været med til at skubbe til fremgangen. MADE er et produkt af et samarbejde blandt flere industrier, foreninger, fonde samt forskningsgrupper. At denne positive udvikling forudses, er lovende for investorer, der kan se potentiale i branchen. Det kan derfor være fordelagtigt at hoppe på trenden så hurtigt som muligt, for at få det bedste udbytte af en potentiel investering.

Foretrækker du mere fart?
Hvis du foretrækker at investere i markeder med lidt mere fart på, bør du overveje at investere i Contract For Differences, Futures eller Forex. Hvis du eksempelvis er daytrader, eller blot leder efter en måde at diversificere din investeringsportefølje er disse markeder gode. Her går det en tand stærkere, da disse markeder går op og ned en del hurtigere end aktier gør.

Vil du for eksempel i gang med at investere i Futures, kan du med fordel vælge Saxo Banks SaxoTraderGo platform. Futures kan være en god investering, da du ikke skal eje selve varen du investerer i, for at handle med Futures-kontrakter.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.079