23948sdkhjf

Scanning af PDF-fakturaer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Truecommerce Denmark ApS

TrueCommerce kan scanne dine indgående PDF-fakturaer, så du opnår en fuldt elektronisk fakturamodtagelse med alle dine kunder og leverandører.

Fakturascanning er til de virksomheder, der ønsker at strømline deres fakturabehandling og modtage elektroniske fakturaer fra samtlige af deres leverandører - også dem, som ikke er på EDI.

Med fakturascanning fjerner du tidskrævende manuelle processer i forbindelse med din fakturahåndtering, og du reducerer risikoen for fejl til et minimum.

En af de mange fordele ved at vælge TrueCommerce er, at TrueCommerce tager dialogen med dine leverandører og søger for, at de bliver sat op, så du kan fokusere på din kerneforretning.

Torsdag den 4. marts kl. 13.00-13.45 afholder TrueCommerce et webinar, der giver en gennemgang af TrueCommerces løsning til PDF-scanning og den markante værdi, det giver din forretning.

Hvad enten du er leverandør og ønsker at modtage alle dine ordrer elektronisk, eller du sidder på kundesiden og ønsker en fuld elektronisk fakturamodtagelse, vil du finde dette webinar interessant.

Tilmed dig webinaret her
Har du ikke mulighed for at deltage? Tilmeld dig alligevel – så sender vi dig optagelsen. 

Læs mere om fakturascanning her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Truecommerce Denmark ApS

Banevænget 13, 2.
3460 Birkerød
Danmark
Truecommerce Denmark ApS

Send til en kollega

0.109