23948sdkhjf

GIBOTECH fejrer teknikers jubilæum

| Medlemsnyhed | Indrykket af GIBOTECH A/S

Tekniker Rasmus Trebbien har været en del af GIBOTECH i 10 år.

Det er ikke hver dag, at vi kan  fejre en medarbejders 10 års jubilæum. Men det kunne vi 1. februar, da tekniker Rasmus Trebbien havde været i GIBOTECH i 10 år. 

- Det er altid dejligt at fejre medarbejderes jubilæer, for det betyder jo, at de godt kan lide at være her. Og i en virksomhed som vores, hvor der har været så stor en medarbejdertilgang de seneste år, er det selvfølgelig noget helt specielt, når der er nogen, der har være her i 10 år, lyder det fra Henrik Anker, CEO i GIBOTECH.

En vellidt kollega
Rasmus er meget vellidt blandt alle ansatte i GIBOTECH og er en fantastisk dygtig tekniker. Rasmus har en stor viden om automationsløsninger, som vi har stor glæde af både på Datavej og når han er i udlandet for at installere nye anlæg. Og så er Rasamus altid smilende og hjælpsom, hvis man har brug for hjælp. Vi er derfor rigtig glade for, at Rasmus har valgt GIBOTECH som sit arbejdssted og ikke mindst stolte af, at vi nu kan fejre hans 10 års jubilæum – og så håber vi selvfølgelig, at han bliver hængende længe endnu.

Medlemsnyhed

Indrykket af
GIBOTECH A/S

Datavej 15
5220 Odense SØ
Danmark
GIBOTECH A/S

Send til en kollega

0.079