23948sdkhjf

Fjernstyret regulering af hydrauliske bremser

| Medlemsnyhed | Indrykket af Metal Work Danmark A/S

Nyhed fra Metal Work - Fjernstyring/hastighedsregulering af en hydraulisk bremse eller en cylinder med integreret hydraulisk bremse

Hastigheden på en hydraulisk bremse i vores BRK-serie eller en cylinder med integreret hydraulisk bremse kan fjernstyres/reguleres via en præcisionsflowregulator. Regulatoren er fysisk adskilt fra bremsen og forbindes til bremsen via hydrauliske slanger. På denne måde kan regulatoren placeres så den er let tilgængelig for operatøren, f.eks. på et kontrolpanel.

Flowregulatorerne er envejs, hvilket betyder, at hastigheden reguleres i én retning.  F.eks. ved brug af et stk. regulator til plus-slaget (retningen hvor stempelstangen kører ud) vil hastigheden i den anden retning (minus-slaget) fortsat være ureguleret. Hvis der er behov for at fjernstyre/regulere bevægelsen i begge retninger, skal der bruges to separate flowregulatorer og fire slanger. 

Løsningen er ideel til både hydrauliske bremser i vores BRK-serie og til vores cylinderserie med integreret hydraulisk bremse.

Se mere her - og kontakt os allerede nu på 70 22 23 11 for mere information.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Metal Work Danmark A/S

Korskildelund 1
2670 Greve
Danmark
Metal Work Danmark A/S

Send til en kollega

0.062