23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vil du hylde dansk motorsport sammen med TOTAL på lørdag?

Endnu et fantastisk, dog lidt anderledes år for dansk motorsport er gået og det skal naturligvis markeres bedst muligt. Velkommen til Dansk Motorsport Award 2021 – LIVE fra Hanning Collection!

Det har været et vildt år på mange måder, og derfor bliver Dansk Motorsport Award Show 2021 også et anderledes Award show. Men alligevel skal de bedste præstationer fra 2020 inden for dansk motorsport hyldes og tildeles priser. Er du vild med motorsport, er det her et show som du ikke skal gå glip af!

Resultaterne og niveauet fra teams og kørere har kraftigt understreget, at Danmark er med helt i toppen af international motorsport også i 2020. Det vil vi fra TOTAL Denmark gerne hylde. Derfor er vi stolte over igen i år at være hovedsponsor af Dansk Motorsport Award 2021. Award showet sendes på lørdag den 6. februar kl. 20.00 direkte på TOTAL Denmarks Facebook side. Det er her man skal følge med for at se showet og de glade vindere i de 12 kategorier – alle vinderne er med LIVE

10 års jubilæum af et show i særklasse

Dansk Motorsport Award Show har gennem 10 år været afholdt over hele Danmark, og har været det årlige højdepunkt for hele den danske motorsportsverden. Det bliver der naturligvis ikke lavet om på, selvom selve festen og showet foregår online. Aftenens vært, Felix Smith, har været rundt i hele Danmark, i det mobile tv-studie og mødt de nominerede. Award showet 2021 byder blandt andet på spændende indslag hos MX Indoor i Herning og uddeling af eftertragtede priser.

TOTAL i motorsportsverdenen

Motorsport ligger dybt i TOTALs DNA. TOTAL anvender racerbanen som testlaboratorium, når nye smøremidler skal udvikles og testes under de mest ekstreme forhold, for at tilbyde de bedste smøremidler til bilisterne. Det gjorde vi også i 2020 med stor succes. Er du nysgerrig efter at se TOTALs højdepunkter fra motorsportsverdenen i 2020? Klik på nedenstående link for at se højdepunkterne, der byder på action, dramatik og fuld fart fra racerbaner i hele verden:

TOTALs højdepunkter fra motorsportsverdenen i 2020

Læs mere om TOTAL og motorsport her

TotalEnergies Marketing Denmark A/S
Amerika Plads 29
2100 København Ø
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK63855618
P nummer: 1002178627

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047