23948sdkhjf

Ny CAM specialist hos Edge-Team

| Medlemsnyhed | Indrykket af EDGE-TEAM A/S

Hasse Dahl-Sørensen er netop startet hos Edge-Team, som application engineer på CAM teamet.

Hasse er uddannet industritekniker og har en stærk faglig baggrund på talentspor. Det har ført ham til stillinger som både værktøjsmager og industritekniker, hvor han blandt andet har arbejdet med fremstilling af prototyper. Hans hovedområde har altid været fræsning, og han har i tidligere stillinger haft ansvar for egne fræsere. De seneste 9 år har han arbejdet med stor set alt indenfor fræsning.

Han kommer med en stor erfaring indenfor EDGECAM – et program han var meget glad for at bruge – og forstår derfor både fordelene og problemstillingerne man kan opleve, når man arbejder med programmet. Hasse har altså stor know-how og kan tilbyde den helt rigtige support til Edge-Teams kunder.

Hasse vil varetage daglig support for kunderne, onsite indkøringsprojekter og rådgivning ift automatisering i produktionen. Hasse sidder til dagligt i Odense, hvor han vil varetage daglig support og kurser. Men han kommer også til at være en del onsite hos produktionsvirksomhederne til indkøring på maskinerne.

Hasse ser frem til at kunne hjælpe både nuværende og fremtidige kunder med EDGECCAM, WORKNC og NC SIMUL. Læs mere om Hasse her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
EDGE-TEAM A/S

Muslingevej 38
8250 Egå
Danmark
EDGE-TEAM A/S

Send til en kollega

0.051