23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vil du arbejde lige så effektivt som Magnus?

At Nord-Lock Group kan tilbyde nogle rigtigt effektive løsninger til sikkring af boltesamlinger, er måske ikke nogen nyhed. Men vi tænkte at vi aligevel vil præsentere Boltight og Superbolt for jer som ikke kender dem.

Hvem er Magnus?

For at lære Magnus, Knud og Conny at kende og se hvordan de måske kan hjælpe dig til smartere løsninger for boltesamlinger, ja det må du se vores film for at finde ud af. Men, vi kan sige så meget, at det er en kobling mellem dem og Boltight og Superbolt.

Hvad er Boltight? 

Boltight har været førende inden for hydraulisk bolttilspænding i mere end et årti. Vores tilspændingsværktøj er en hurtig, præcis og sikker løsning til at tilspænde og løsne flere bolte samtidigt.   

Boltight har løsninger til alle brancher 
 
Boltight værktøj bruges på tværs af mange industrielle sektorer, overalt hvor kritisk boltning kræver præcis og pålidelig tilspænding. Uanset kravene lover vi dig en omkostningseffektiv løsning. Robust design kombinerer brugervenlighed med pålidelig ydeevne og lav vedligeholdelse. Boltight er stolte af at fortsætte deres tradition med at levere uovertruffen kundeservice. Vi arbejder tæt sammen med krævende brancher for at udvikle løsninger, der matcher deres unikke krav. 

Hvad er Superbolt? 

Superbolt var de første i verden, der revolutionerede møtrikker med Multi-Jackbolt tensioning teknologi. Siden har teknologien bevist sit værd i titusinder af vellykkede installationer, og vi fortsætter med at udvikle en lang række løsninger med udgangspunkt i Multi-Jackbolt teknologien. 

Læs mere om  Superbolt och Multi-Jackbolt tensioning på vores hjemmeside 

Vores værktøj er lette, robuste og brugervenlige – og sikrer præcist og pålideligt resultat ved høje belastninger.  

Boltight og Superbolt  værktøj bruges i blandt andet følgende brancher: 

  • Transport, herunder luftfart og jernbane 
  • Fremstilling og bearbejdning 
  • Konstruktion og brobygning 
  • Minedrift og mineraler 
  • Maskinbygning 
  • Skibsbyggeri og søfart 
  • Medicin og sundhed 
  • Stål, smedning og andet pressearbejde 

Vi besvarer gerne jeres spørgsmål omkring vores produkter og om de kan vare den rigtige løsning for jeres virksomhed, og kommer gerne ud og kigger på jeres opgaver.

Nord-Lock ApS
Gydevang 39-41
3450 Allerød
Allerød Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33878605
P nummer: 1017095117

Kontaktperson

Brian Troest
Area Director Nordic
+45 21 78 66 99 brian.troest@nord-lock.com

Send til en kollega

0.078