23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SMC har lanceret IO-Link flowmåler til store flow

Den seneste digitale flowmåler, der udbygger SMC’s program af komponenter til instrumentering, overvåger forbruget af hovedledningen med et forhold på 100:1. Og med IO-Link får man nu endnu flere fordele.

Den seneste tilføjelse til SMC’s familie af flowmålere dækker et stort måle område og har et tydeligt og let aflæseligt display. Dette er afgørende for overvågning af luftforsyningen, forbrugsluften eller specifikt pneumatisk udstyr.

Med et imponerende flowforhold på 100:1 - defineret som forholdet mellem fuldskalaområdet og det mindste målepunkt - kan man detektere lækager og overvåge luftforsyningens luft-flow med kun ét SMC-produkt.

Nøjagtig og detaljerig information

Med et 3-farvet og 3-delt display er nøjagtig ​​information omdrejningspunktet for den nye flowmåler PF3A7#H. Displayet kan rotere i trin på 90°, så man kan tage notater og indstille flowmåleren, mens man er i gang med at måle værdien.

Derudover får man flere detaljerede oplysninger om applikationens ydeevne takket være IO-link-kompatibilitet sammen med den analoge udgang. Den eksterne indgang kan nulstille de akkumulerede top- og bundværdier uden behov for ekstra håndtering.

Effektivitet i top

Salgs- og marketingchef Henrik Bonde Jespersen fra SMC Danmark siger: ”I udviklingen af nye produkter lytter vi til stadighed til vores kunder og søger måder at forbedre deres effektivitet og reducere deres driftsomkostninger.

Denne næste generations flowmåler giver vores kunder større fleksibilitet og funktionalitet. Samtidigt er den meget enkel at indstille og betjene. Kombinerer man det med det lave lufttab, bliver SMC’s nye flowmåler det ideelle produkt for dem, der arbejder med energieffektivitet."

De medieberørte dele er fremstillet af en aluminiumslegering, hvilket gør komponenten utroligt holdbar, idet bypass-konstruktionen reducerer niveauerne af fugtig luft og fremmedlegemer, der berører flowmålerens dele. Alt sammen garanterer det en længere levetid.

For mere information om PF3A7#H-serien besøg SMC's online produktkatalog på www.smcdk.com.

SMC Danmark A/S
Egeskovvej 1
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20763582
P nummer: 1004596862

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031