23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Optimering af fødevaresikkerheden hos Kejserindens Gryder

Kejserindens Gryder A/S lejer en af Bureau Veritas' eksperter for at sikre løbende optimering af fødevaresikkerheden i virksomheden

"Til hverdag spiller vi på mange forskellige tangenter, hvor vi både laver selskaber, frokostordninger og samtidig har et ben i engrosverdenen. Derfor er det vigtigt for os at have en dygtig og faglig sparringspartner som Bureau Veritas i forhold til fødevarelovgivning og egenkontrol, så vi altid er sikre på at være opdateret i forhold til ændringer i lovgivningen. Vi har også fået udarbejdet et enkelt og overskueligt egenkontrolprogram efter HACCP-principperne.

Derudover får vi hygiejneinspektioner flere gange årligt gennem Bureau Veritas, hvor inspektørerne er omhyggelige og konstruktive over for vores medarbejdere i driften, så vi kan holde en høj standard. Dette gør også, at medarbejderne får den rette rådgivning i givne situationer, når Bureau Veritas er på inspektion.

Og professionel rådgivning er et gennemgående tema både i forhold til: korrekt mærkning af færdigpakkede fødevarer, private label produktion af forskellige produktkategorier, vurdering af produkters holdbarhed og meget mere.

Samarbejdet med Bureau Veritas er et godt værktøj, idet vi får en skarpere vinkel og andre øjne på vores fødevarevirksomhed, så vi altid er klædt på til vores dokumentstyringer. Vores konsulent holder os altid op på at yde vores bedste inden for produktion af fødevare, og vi kan altid stille spørgsmål," fortæller Lone Larsen, Ejer, Kejserindens Gryder A/S.

Optimering af fødevaresikkerheden i din virksomhed

Drømmer du også om at udvikle og optimere din fødevarevirksomheds kvalitetskontrol, men er du optaget af daglig drift? Mangler du en professionel sparringspartner til at vedligeholde dine kvalitetsstyringssystemer og højne fødevaresikkerheden i din virksomhed?

Hos Bureau Veritas Food Inspection får du en skræddersyet løsning, hvor du lejer en af vores erfarne eksperter til de opgaver og i det tidsomfang, din virksomhed har behov for. Det kunne for eksempel være:

  • Support, rådgivning og sparring i den daglige drift
  • Analyse af din virksomheds dataopsamling, dokumentstyring, certificeringer, audit mv.
  • Mærkning af fødevarer
  • Holdbarhedsvurdering
  • Proces og personlige hygiejneregler
  • Rengøringen før og efter produktion
  • Datablade, leverandørerklæringer, leverandøraudit
  • Hjælp til kontrolkampagner
  • Afvigelses- eller reklamationsbehandling
  • Tilbagetrækningssager
  • Inspektion i produktionen
  • Produktudvikling

Du får ikke bare ro til daglig drift. Du ser din virksomhed gennem nye øjne - øjne, der har arbejdet med fødevaresikkerhed hos tusindvis af mindre og større fødevarevirksomheder.

Vil du høre mere? Så tøv ikke med at kontakte os på tlf 77 31 10 00 eller mail foodinspection@bureauveritas.com til en uforpligtende snak om din virksomheds behov.

Bureau Veritas
Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25601289
P nummer: 1008350686

Send til en kollega

0.049