23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DS Flexhal arbejder for et bæredygtigt miljø

Som en komponent i overgangen til et grønnere ståsted tegnede DS Flexhal i ultimo 2020 medlemsskab af Green Building Council Denmark.

Hos DS Flexhal vil vi være en pålidelig og solid samarbejdspartner for vores kunder – en samarbejdspartner, der udover vores byggekyndige kompetencer også har fokus på at arbejde for et bæredygtigt byggeri. Ligesom vi ønsker at skabe en meningsfuld og attraktiv arbejdsplads for de allerbedste medarbejdere. Derfor arbejder vi kontinuerligt på at omstille og fremtidssikre vores virksomhedsprofil blandt andet med afsæt i de 17 verdensmål og herunder et grønnere klimaaftryk.

Medlem af Green Building Council Denmark
Som en komponent i overgangen til et grønnere ståsted tegnede DS Flexhal i ultimo 2020 medlemsskab af Green Building Council Denmark.

DGNB eller "Deutsche Gessellschaft für Nachhaltiges Bauen" er et tysk selskab, der har udarbejdet en certificeringsordning for bæredygtigt byggeri. Certificeringsordningen er oversat til danske forhold og kendes under navnet Green Building Council Denmark. DGNB­­ er en måde at certificere og anerkende et byggeri, der vægter social, økonomisk og miljømæssig bæredygtighed højt.

 DS Flexhal har allerede høstet gode erfaringer med blandt andet genanvendelse af jord og affaldssortering af gamle byggematerialer og det viser sig, at den miljørigtige arbejdsindsats kan forenes med en positiv bundlinje samtidig med, at den letter på vores grønne samvittighed.

DS Flexhal
Samsøvej 2
9500 Hobro
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25130979
P nummer: 1009763666

Kontaktperson

Send til en kollega

0.046