23948sdkhjf

10-års jubilæum som intern sælger i MTO electric a/s

| Medlemsnyhed | Indrykket af MTO electric a/s

Herdis Christiansen har arbejdet i branchen i næsten 40 år og kunne pr. 1. januar fejre sit 10-års jubilæum som intern sælger i MTO electric a/s i Vejle.

Herdis har arbejdet med komponentsalg siden 1982 og har også tidigere været kollega med MTO's to direktører Mads og Michael, da de var henholdsvis produktchef og afdelingsleder hos demex electric i Herning.

Siden 2001 har Herdis været en vigtig del af MTO electric's salgsafdeling.  Med sin friske og varme væremåde, humor, store produktviden og udprægede servicegen er Herdis en yderst populær sælger, og hun har dagligt mange faste kunder, som altid spørger efter Herdis.

Selvom hovedparten af vores medarbejdere i øjeblikket arbejder hjemmefra, så fik vi alligevel fejret Herdis i den forgangne uge. Det skete med udsmykket skrivebord, flag, blomster, kage, gaver og en lækker frokost, hvor kollegaerne var med online på Teams-videoopkald.

Vi siger mange tak for den store indsats og for 10 fantastiske år til Herdis, og håber hun vil fortsætte i MTO rigtig mange år endnu - til glæde for både kollegaer, MTO og vores kunder.

Du kan fange Herdis ved at ringe til vores salgsafdeling på tlf. 75 800 310 eller direkte på tlf. 75 806 335.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
MTO electric a/s

Stiftsvej 14
7100 Vejle
Danmark
MTO electric a/s

Send til en kollega

0.156