23948sdkhjf

Vinterkampagne til metalindustrien

| Medlemsnyhed | Indrykket af Kyocera Unimerco Tooling A/S

Kyocera Unimerco Tooling A/S har netop lanceret sin vinterkampagne, der blandt andet indeholder spændende værktøjsnyheder, men også velkendte kvalitetsværktøjer. Kampagnen henvender sig til spåntagende, professionelle virksomheder i metalindustrien.

Den nye tilbudskampagne, som Kyocera Unimerco netop har sendt på gaden, indeholder blandt andet stærke priser på fræser-nyheden MFWN mini. MFWN mini er en højtydende vendeskærsfræser med mindre skær end dem, som findes på den normale MFWN-fræser. De mindre skær, som har 6 skærekanter, er nøjagtig lige så effektive som de almindelige vendeskær. Ved at reducere størrelsen på skærene sikres du en mere økonomisk produktion ved applikationer med mindre skæredybder, og dermed en styrket bundlinje. MFWN mini klarer skæredybder op til Ap=5,0 mm. Desuden fås MFWN mini både som fræsehoved og endefræser.

Ud over spændende nyheder, finder du også High Performance endefræsere fra HPMT, som har en fremragende ydeevne i aluminium. Du finder også Kyoceras eget korthulsbor, MagicDrill DRV, som fås fra 2XD til 6XD helt op til Ø60 mm.

Vinterkampagnen inkluderer også hydrauliske holdere fra Schunk samt endefræsere fra Fraisa og HPMT.

Alle tilbud i vinterkampagnen gælder til og med 31. marts 2021.

Du kan se hele kampagnen ved at følge dette link.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Kyocera Unimerco Tooling A/S

Drejervej 2
7451 Sunds
Danmark
Kyocera Unimerco Tooling A/S

Send til en kollega

0.078