23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Eegholm: Vi møder gerne op – både online og IRL

Corona-tiden har lært os værdien af at kunne holde online møder med vores kunder. Det har samtidig gjort det muligt at øge vores kundekontakt, fordi vi ikke længere behøver at regne rejsetid ind i mødeaftalerne.

Men nogle gange er det bare nødvendigt, at mødes fysisk. Det gør vi naturligvis også stadig gerne – og overholder selvfølgelig alle de restriktioner og krav til fremmøde, som Corona-pandemien gør det nødvendigt i netop jeres virksomhed.

Aldrig har vi haft så travlt med kundemøder, som efter Corona-pandemien tvang os til at bruge online mødeplatforme som Teams, Zoom og hvad de nu alle sammen hedder.

Det gode ved online møder er, at vi både kan se hinanden, vise præsentationer, tegninger og så videre, samt spare rejsetiden for alle mødets deltagere. Det har samtidig gjort det muligt for os at have eksterne samarbejdspartnere med på møderne, som måske sidder i Polen eller på den anden side af jordkloden – og vores kunder har kunnet gøre det samme.

Online møder er kommet for at blive
Derfor holder vi fast i at holde møder online – også den dag vi alle sammen er blevet vaccineret og verden lukker op igen efter den frygtelige COVID-19-pandemi.

Vi foretrækker at bruge Microsoft Teams til vores online møder. Men er du mere tryg ved og vant til en anden mødeplatform, kan vi naturligvis også holde mødet på den.

Det giver fuld fleksibilitet, og gør det nemmere at passe mødet ind i en kalender, der måske allerede er godt fyldt med andre, vigtige aktiviteter.

Vi møder også gerne op rent fysisk
Men selvfølgelig er der nogle gange, hvor vi ikke kan klare det hele over distancen. F.eks. fordi der er brug for at for hands on på en stor produktionsmaskine, eller vi skal se nærmere på nogle komponenttyper eller eltavler, som ikke bare lige kan sendes med posten, eller vises over videoforbindelsen.

Her møder vi naturligvis gerne op in person hos jer, der hvor I holder til, eller der hvor maskinen eller komponenterne er.

Og så længe det er nødvendigt på grund af Corona-pandemien, respekterer og overholder vi naturligvis alle de regler og forskrifter for begrænsning af smittespredning, som gælder i jeres virksomhed. Både når det gælder brugen af mundbind, afstand og håndsprit. Ja, vi er endda mødt op til møder i beskyttende heldragt, fordi det var et krav hos den pågældende kunde.

Hold dig ikke tilbage for at bede om et hurtigt møde
Så der er ingen grund til at du skal holde dig tilbage med at bede om et møde – både mens der er Corona-restriktioner, og hvis der er behov for, at mødet bliver holdt samme eller næste dag.

Vi tager det lige så gerne online – og har stor og god erfaring med netop denne mødetype – som IRL hos jer eller os.

Så er der behov for at mødes, kontakter du bare din sædvanlige samarbejdspartner hos Eegholm eller AUTOMATIC SYD. Så får vi sat et møde i kalenderen, så I kan komme videre med jeres projekt.

Poul-Henning Nielsen står klar til sammen med dig at finde den løsning, der passer til netop dit behov. Du træffer Poul-Henning på mobil 4035 8654 eller på phn@eegholm.dk

Eegholm A/S
Grundtvigs Allé 165-169
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43520318
P nummer: 1003075557

Kontaktperson

UD
Ulla Damhøj
Marketingansvalig
+45 27103754 usc@eegholm.dk

Send til en kollega

0.031