23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Første år hos Heléns Rør

Succesfuldt og intensivt første år for ny svensk direktør

En kort reflektion over mit første år i Danmark:

Jeg flyttede til Middelfart d. 2 januar 2020 for at tage over som adm. direktør hos Helens Rør A/S i Middelfart. Overgangen fra jobbet i Sverige til jobbet i Danmark er gået både hurtigere og bedre, end jeg havde turdet håbe på. Både kolleger og kunder har været meget imødekommende, og jeg har hurtigt følt mig hjemme. Vores virke som distributør af rør og stangmateriale og vores produktion af bearbejdede rør giver os unikke muligheder for at være en tryg partner i leveringskæden.

Lageret og produktionscenteret med rørlasere og save i Middelfart har en perfekt geografisk placering for at kunne levere til den danske industri. Mange af vores kunder ligger faktisk i vores nærområde, hvilket naturligvis er en fordel.

 Covid19 har påvirket os meget - præcis som alle andre. Dog har vi håndteret krisen gennem nye tiltag, forebyggelse og forbedringer. Vi er lykkedes langt over mine forventninger. Heléns i Danmark kommer styrket ud af 2020 med en vækst i både volumen og indtjening i forhold til 2019. Jeg er meget stolt over den indsats og det engagement, som alle vore medarbejdere har udvist.

Vi ses i 2021.

Glædelig jul og godt nytår.

Stig Rex.

Adm. dir. Heléns Rør A/S

Helens Rør A/S
Koesmosevej 48-58
Kauslunde
5500 Middelfart
Middelfart Kommune
Danmark
CVR nummer: DK89637910
P nummer: 1003225742

Kontaktperson

DB
Danny Brockhoff
Produktionschef
danny.brockhoff@helens.dk

Send til en kollega

0.046