23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hindsbo Magneter vokser og får guld-pris

Hindsbo Magneter fusionere og bliver til magnetfabrik og får fornem pris.

Efter mange år, hvor Hindsbo Magneter stødt har udviklet sig og er blevet en mere international virksomhed med speciale inden for magnetsystemer, valgte vi i 2020 at springe ud i et nyt eventyr og få egen magnetproduktion og en mere central beliggenhed i Europa.

 I sommeren 2020 fusionerede vi med en fransk magnetfabrik og har nu egen produktion med de mange fordele, der følger med det. Det giver os bl.a. mulighed for bedre at imødekomme de kundespecifikke opgaver, reducere produktionstid og i det hele taget være mere fleksible.

 Allerede inden for de første fire måneder har vi investeret i hele tre nye maskiner, og vi forventer fortsat at investere for at kunne servicere vores kunder endnu bedre.

 Levering vil fremover ske direkte fra vores fabrik i Frankrig med en forventet leveringstid på 1-3 dage til alle europæiske kunder.

 Vi er stadig den mindre, men stærke og pålidelige samarbejdspartner: Vi holder fast i vores kerneværdier og fokuserer på kvalitet, udvikling, optimering og i at levere den rigtige magnet til opgaven. For os er samarbejdet med vores kunder i centrum.

 2020 var også året som udløste AAA-guld. Vi er meget stolte af at være en virksomhed, man kan stole på. Det sender et stærkt signal, når man gang på gang kan bevise sit fokus på høj kvalitet og kreditværdighed. I 2020 fik kun 1.286 danske selskaber kreditvurderingen AAA-Guld.



Hindsbo Magneter ApS
Herslevvej 43A
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK71007928
P nummer: 1002333189

Kontaktperson

Anders Hindsbo
Direktør
+45 46351788 hindsbo@magneter.dk

Send til en kollega

0.047