23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Super stærke fittings effektiviserer produktionen

Flere kunder efterspørger skæreringsfittings med en stærk og mere holdbar overflade - især værftsindustrien og producenter af maskiner. Bucher Municipal er en af de kunder, som er meget tilfredse med den høje kvalitet som Sanistål tilbyder.

Typisk er skæreringsfittings produceret af crom6-fri stål, men i ekstreme miljøer, hvor produkterne bliver udsat for fx saltvand og kradse dampe, er deres overflade ikke så holdbare.

”Derfor oplever vi en stigende efterspørgsel på skæreringsfittings med en stærkere overflade. Den gode nyhed er, at vi har de helt rigtige produkter på hylderne – skæreringsfittings produceret i zink/nikkel fra den tyske producent STAUFF – og til en yderst konkurrencedygtig pris,” siger Henrik Rahbæk Plauborg, der er produktchef i Sanistål.

Undersøgelser viser, at skæreringsfittings i zink/nikkel fra STAUFF holder op til tre gange så længe i saltholdige og aggressive miljøer sammenlignet med gængse crom6-fri skæreringsfittings.

Læs mere om STAUFF produkternes stærke egenskaber her >>

Super kvalitet til god pris
Det er især værftsindustrien og producenter af maskiner, der skal klare lidt af hvert, som efterspørger skæreringsfittings i zink/nikkel. En af de kunder, som er gået fra de gængse skæreringsfittings og over til zink/nikkel skæreringsfittings fra STAUFF, er Bucher Municipal i Silkeborg, som er en del af den schweiziske Bucher Industries-koncern.

”Vi bygger slamsugere og special fejemaskiner, hvor vi bruger skæreringsfittings i zink/nikkel fra STAUFF. De er mere holdbare, og vi oplever ikke rust, som vi gjorde, da vi brugte de gængse skæreringsfittings. Og selvom vi har fået et mere holdbart produkt, er prisen faktisk bedre,” siger Jan Kristiansen, der er Senior Strategic Purchaser hos Bucher Municipal i Silkeborg.

Færdigpakkede fittingssæt effektiviserer produktionen
Skiftet til skæreringsfittings fra STAUFF skete i 2018, da Bucher Municipal Silkeborg strømlinede sin produktion bl.a. ved at standardisere dele af produktionssortimentet, så det blev modulopbygget.

”Sanistål laver færdigpakkede fittingssæts fra STAUFF til alle modulerne, så det bare er plug og play for os. En anden fordel ved skæreringfittings fra STAUFF er, at vi ikke behøver at male dem, fordi de allerede har den rette farve til vores maskiner. Da vi brugte de blanke skæreringsfittings, blev vi nødt til at male dem, men nu har vi skåret den arbejdsgang væk og er dermed mere effektive,” siger Jan Kristiansen.

Bucher Municipal i Danmark består af J. Hvidtved Larsen A/S og Beam A/S, som fusionerede i 2019. De fik dermed samme forretningssystem og skulle derfor også have samme leverandør af skæreringsfittings.

”Vi sendte det i udbud, og det vandt Sanistål, så nu bruger begge virksomheder skæreringsfittings i zink/nikkel fra STAUFF,” siger Jan Kristiansen.

Bredt sortiment og hurtig levering
Sanistål er en de eneste forhandlere i Danmark af de tyskproducerede skæreringsfittings fra STAUFF og har et meget bredt sortiment på lager, som kan leveres fra dag til dag.

”Derudover kan vi lynhurtigt få de lidt mere specielle størrelser, som er uden for normen, fra STAUFF i Tyskland til Danmark,” siger produktchef Henrik Rahbæk Plauborg.

Du kan finde vores udvalg i skæreringsfittings fra STAUFF her>>

Vil du vide mere?
Du er velkommen til at kontakte din lokale kundekonsulent eller tage fat i vores dygtige salgsafdeling.

Tlf.: 96 35 69 18
E-mail: vmt@sanistaal.dk

Ahlsell Danmark
Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42997811
P nummer: 1003072200

Send til en kollega

0.047