23948sdkhjf

Varm dansk succes i Tyskland

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ceetec A/S

På bare 72 timer, blev et komplet ovnsystem til tørring af træemner installeret hos tysk træproducent af facade- beklædning og konstruktionstræ.

Grundet Covid-19 fik Ceetec teknikere kun lov at opholde sig i Tyskland i 72 timer, så udfordringen var ganske simpel. Indsæt en ny tunnelovn med vinkeloverføring og integrer med kundens eksisterende udstyr. Test med lak og tørring og I har 72 timer til opgaven. Den tyske træproducent var med på udfordringen og efter blot 2,5 dag var alt klar til test og indkøring.

Se video fra installationen og første gennemkøring med lak.

Generelt om Ceetec ovn koncept
Vi har sat baren højt med udvikling af tre forskellige ovntyper. En tunnel-, tvær- og etageovn. De tre ovntyper sikrer en løsning til ethvert produktionsbehov og tilgængeligt produktionsareal.

Markedets mest fleksible og brugervenlige løsning
Ovnkonceptet er markedets mest fleksible og brugervenlige løsning. Konceptet er baseret på ”plug and play”, ligesom du kender det fra vores malemaskiner. Det er et grundlæggende princip, at en Ceetec-maskine er simpel og let af betjene. Softwaren er intuitiv med mulighed for at gemme indstillinger og programmer. Vi leverer naturligvis komplet linjeintegreret software, ligesom vi kan integrere andre maskiner i styringen.

Testet og klar til produktion
Ovnmodulerne monteres og testes på fabrikken i Danmark inden afsendelse. Modulerne leveres naturligvis samlet. Det giver en kort installationstid, og det gør det nemt at komme i gang med produktionen i din virksomhed.

Optimeret tørreproces
Alt efter behov kan du vælge mellem en tunnel-, tvær- eller etageovn. Har du brug for det, kan de tre varianter kombineres. Fælles for de tre typer ovne er en optimeret tørreproces, som sker gennem en kombination af IR- og jetdyseteknologi.

Smart teknologi sikrer høj oppetid
Styresystemet sikrer adgang udefra med en VPN opkobling, så service, udvidelser og softwareopdateringer kan foretages af Ceetec uden at forstyrre din produktion. Den smarte teknologi sikrer, at din Ceetec-maskine altid kører med høj oppetid.

Vidste du at…?
Ceetec har et testcenter i et rigtigt produktionsmiljø, hvor vi kan teste dine emner sammen med din lakleverandør. Testcentret sikrer, at vi sammen finder den optimale løsning til lige præcis din produktion.

Se mere eller ring til os på 64 42 14 73
Læs mere om vores løsninger til træindustrien

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ceetec A/S

Industrivej 7
5580 Nørre Aaby
Danmark
Ceetec A/S

Billeder & videoer

Ceetec tunnelovnCeetec tunnelovn

Send til en kollega

0.063