23948sdkhjf

Hvordan betjenes en QRS robotcelle?

| Medlemsnyhed | Indrykket af QRS A/S

Det er blandt andet HMI brugerfladen, der gør en robotcelle fra QRS utrolig nem for enhver operatør at betjene

Alle QRS robotceller er udstyret med en touch skærm, der har en unik QRS brugerflade, som sikrer en nem og brugervenlig styring af cellen. QRS sørger samtidig for en grundig oplæring af medarbejderne, der skal betjene cellen.

QRS brugerfladen er udviklet således, at den er enkel og intuitiv at benytte, og det er let for operatøren at indkøre nye emner.

Et emne skal kun indkøres én gang, og så gemmes alle indstillinger, så operatøren herefter kun er få tryk på en skærm fra at omstille produktionen til bearbejdning af et andet emne. Dette øger fleksibiliteten i produktionen markant, og gør det samtidig nemt for ehver operatør at betjene robotcellen. 

I videoen kan du se et eksempel på QRS brugerfladen, og se hvor let det er at starte bearbejdningen af et emne, der er blevet indkørt.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
QRS A/S

Damsbovej 19
5492 Vissenbjerg
Danmark
QRS A/S

Billeder & videoer

QRS, HMI brugerflade, HMI, robotcelle, brugervenlig, robot, industriel automation, automation, quality robot systemsQRS, HMI brugerflade, HMI, robotcelle, brugervenlig, robot, industriel automation, automation, quality robot systems

Send til en kollega

0.078