23948sdkhjf

Datron M8Cube er banebrydende

| Medlemsnyhed | Indrykket af Solectro AB

I en tid med op- og nedture og et marked, der konstant ændrer sig, er det vigtigt at være fleksibel, hurtig og effektiv.

I en tid med op- og nedture og et marked, der konstant ændrer sig, er det vigtigt at være fleksibel, hurtig og effektiv. Vi hjælper dig gerne med at gennemgå dine muligheder for en ny produktionside, forbedret behandling og en mere omkostningseffektiv proces.

Nedenfor ser igen en ny tilfreds kunde, der har investeret i en DATRON højhastighedsfræsemaskine med en tilpasset armatur for at opnå en sikrere og mere effektiv proces.

Se youtube-video

DATRON M8Cube er specielt udviklet til højhastigheds applikationer i højteknologiske materialer. For eksempel er præcisionshuller i elektronisk chassis, meget komplekse geometrier til 3D-aluminiumskimmere og delikate grafitelektroder eller følsomme testadaptere bearbejdet.

DATRON M8Cube er banebrydende med sin fremragende størrelse og præstationsforhold. Datron M8Cube har en lav pris med lave driftsomkostninger, hvilket betyder, at selv små satser bliver rentable og lukrative.

DATRON M8Cube har en langvarig præcisions højfrekvensspindel med automatisk værktøjsændring, varierende modulære og vakuumspændingsteknikker, der bidrager til forkortede indstilletider og værktøjsskift. Med meget hurtigt skift og høj reproducerbarhed af fastspændingspositionen på nogle få hundrede millimeter er du hurtigt klar til nye opgaver og kunder med individuelle krav.

DATRON M8Cube har et stort bearbejdningsområde på 1020 x 720 mm og en lille installationsområde på mindre end to kvadratmeter. 

DATRON M8Cube er egnet til virksomheder for fremstilling, der sigter mod jævn vækst, øget produktivitet og som ønsker mulighed for at tilpasse sig fremtidige og varierende kundebehov.

SOLECTRO AB
www.solectro.se

Medlemsnyhed

Indrykket af
Solectro AB

Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Sverige
Solectro AB

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.063