23948sdkhjf

Spar tid & øg produktiviteten med den nye Seco Assistant app

| Medlemsnyhed | Indrykket af Seco Tools A/S

Seco Assistant leverer produktoplysninger og værktøjer, som du har brug for at have lige ved hånden, i en praktisk app, så du slipper for trættende internetsøgninger eller langsommelig søgning i fysiske kataloger.

Seco Assistants bearbejdningsberegner giver dig dreje-, fræse- og hulfremstillingsdata til alle mærker, herunder tilspændinger, hastigheder og materialefjernelsestakter. Funktionen Værktøjssammenligning (Tool Comparison) giver dig anbefalinger til Seco-værktøjer og alternativer til andre producenters skær, mens funktionen Foreslå (Suggest) hjælper dig med at finde de rigtige værktøjer og skærestrategier til din specifikke opgave.

Du kan søge efter produkter efter vare, nummer, betegnelse eller kvalitet - eller ved bare at scanne koden på emballagen.

Appen er udviklet med fokus på maksimal brugervenlighed. Den fylder meget lidt og har en enkel og tydelig grænseflade. Hvis du ikke har internetforbindelse, kan du også søge efter Seco-produkter eller bruge databeregnerne offline.

Seco Assistant gør de daglige bearbejdningsopgaver nemmere ved at kombinere vigtige oplysninger og værktøjer med en nem og ubesværet brugeroplevelse. Takket være appens praktiske værktøjer, der er nemme at navigere i, har du alle de nødvendige oplysninger lige ved hånden.

Besøg din foretrukne app-butik for at downloade Seco Assistant eller kontakt din lokale Seco repræsentat. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Seco Tools A/S

Kirkebjerg Allé 88 St
2605 Brøndby
Danmark
Seco Tools A/S

Send til en kollega

0.081