23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nordens største robotmesse flyttes til 2022

Robotmessen R-21 skulle have været det helt store samlingspunkt for en branche i rivende udvikling, men messen flyttes nu til 2022 på grund af COVID-19.

Nordens største robotmesse skulle have slået dørene op for besøgende i marts 2021, men et stigende smittetal og regeringens skiftende restriktioner har gjort det vanskeligt at gennemføre messen som planlagt.

– Vi har set frem til at afvikle en helt unik messe på Odense Congress Center – en messe, som blandt andet skal være samlingspunkt for den nordiske robotbranche. Men som situationen ser ud nu, så spænder COVID-19 ben for os. Desværre skulle 2021 ikke være vores år, men vi vender stærkt tilbage i 2022, siger Katarina Fruerlund Deylami, Business Unit Manager i Event-afdelingen på Odense Congress Center.

Sikkerhed i top trods COVID-19
Med konceptet ”Clean & Safe” har Odense Congress Center sikret, at messer og andre arrangementer fortsat kan afvikles med mange deltagere og under helt trygge forhold. Alligevel har OCC valgt at rykke robotmessen, da den ikke vil kunne nå det forventede, høje niveau på grund af COVID-19.

– Rent sikkerhedsmæssigt, så kunne vi sagtens afvikle messen på Odense Congress Center. Det ville vores ”Clean & Safe” koncept sikre. Udviklingen omkring COVID-19 og de mange restriktioner, forbud og anbefalinger betyder dog, at et stort antal udstillere og besøgende fra udlandet slet ikke vil kunne deltage på messen, siger Katarina Fruerlund Deylami og fortsætter:

– Samtidig har vi både danske og udenlandske udstillere, som internt har fået forbud mod at deltage på messer frem til sommeren 2021. Derfor vil vi nu se frem til 2022, hvor vi forhåbentlig alle kan mødes og afvikle en helt fantastisk robotmesse sammen.

Stor opbakning fra branchen
Siden offentliggørelsen af R-21 og robotmessens store ambitioner, er messen blevet mødt af en kæmpe opbakning og stor interesse fra branchen. Selvom Katarina Fruerlund Deylami er ærgerligt over flytningen, er hun slet ikke i tvivl om, at messen i 2022 bliver et stort tilløbsstykke:

– Vi har simpelthen oplevet en kæmpe opbakning til messen, selv her midt i en corona-tid. Standsalget er gået godt, og vi stod netop klar til at afsløre et konferenceprogram med et exceptionelt højt niveau. Det tegner rigtig godt for messen i 2022, hvor vi forhåbentlig kan ses under mere almindelige omstændigheder.

Flytningen af messen til 2022 har fået branchen til at reagere med stor forståelse og masser af støtte.

– At flytte R-21 til 2022 er den eneste rigtige beslutning. Selvom vi med de gældende retningslinjer ville kunne holde en sikker messe, så er mange udstillere og besøgende forhindret i at deltage på grund af COVID-19. Vi bakker derfor fuldstændig op om, at vi, fremfor en halv messe i 2021, ser den store robotmesse i 2022, som vi har drømt om, siger udstiller og direktør hos Gibotech, Henrik Anker.

Du kan gå på opdagelse blandt spændende teknologier og løsninger, der kan forbedre og optimere din virksomheds fremtid, når R-22 – Nordens største messe inden for robotter, automatisering og droner – løber af stablen på Odense Congress Center den 23.-25. marts 2022.

R-24
Ørbækvej 350
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK71172112

Kontaktperson

KFD
Katarina Fruerlund Deylami
kfd@ose.dk

Send til en kollega

0.094