23948sdkhjf

Ny børsteløs DC-motor fra Portescap med integreret motorstyr

| Medlemsnyhed | Indrykket af GCM A/S

Portescap introducerer den nyeste tilføjelse til deres Ultra ECTM mini børsteløs DC-motorplatform - 16 ECP børsteløs motor med en ny integreret motorstyring.

De nye motorversioner på 16 mm diameter fås i 2 længder (36 mm og 52 mm). Disse kompakte motorer tilbyder næsten 50 procent mere kontinuerligt drejningsmoment i forhold til sammenlignelige motorer uden at gå på kompromis med drift og lang levetid.

Integrationen af ​​motorstyringen inde i motoren reducerer mange af de kompleksiteter, der er forbundet med motorens drift, reducerer installationstiden, sænker det samlede pladsbehov, minimerer rodet i ledninger og giver omkostningsoptimeringsfordele.

Den integrerede motorstyring passer godt til applikationer som åndedræts- og ventilationsenheder, miniaturepumper, medicinsk håndværktøj, klinisk diagnostik, ventilaktivering samt mange andre.

Portescap formår at levere børsteløse motorer af høj kvalitet, langvarige og højtydende motorer, som er et ideelt valg til gearede applikationer på grund af deres minimale hastighedsfald og lave motortemperaturer under belastning. Deres lave inerti gør deres motorer unikke til applikationer, der kræver hurtig standsning, start og acceleration.

Ønsker du mere information om Portescaps nye produkter?
Du er naturligvis velkommen til at kontakte os på + 45 74 42 18 64 eller info@gearcentralen.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
GCM A/S

Redstedsgade 15
6400 Sønderborg
Danmark
GCM A/S

Send til en kollega

0.062