23948sdkhjf

Få mere ud af din CAD-investering med opstartspakke

| Medlemsnyhed | Indrykket af EDGE-TEAM A/S

Vi har sammensat en særlig pakkeløsning, der sikrer, at du kommer godt i gang, og får mere værdi ud af din CAD-investering – hvad end dit behov måtte være.

Lige nu sparer du både på vores opstartspakke og 35 % på SOLIDWORKS licenser

Formålet med vores pakkeløsning er først og fremmest at give dig muligheden for at komme bedst muligt i gang med SOLIDWORKS. Derfor indgår der en startpakke, hvor vi sørger for at sætte SOLIDWORKS op til dig ud fra dine ønsker og giver dig desuden et online kursus, der sikrer, at du er godt rustet til at producere fremragende designs i fremtiden.

Derudover giver pakken dig mulighed for at samarbejde overalt både med personer uden og inden for din organisation.

Spar lige nu 35 % på SOLIDWORKS licens >>

Vi giver dig også mulighed for at kunne automatisere dine arbejdsrutiner i dit CAD-system, så du slipper for at skulle lave manuelle arbejdsprocesser.

Pakkeløsningen giver dig også mulighed for at få bedre styr på dine filer. Det kan ofte være svært at holde styr på alle filerne i en virksomhed, men vi tilbyder et PDM-system, der giver dig udvidede redskaber til at håndtere, gemme og finde dine filer nemt.

Ikke mindst indeholder vores pakkeløsning adgang til vores dygtige supportteam, der hjælper dig hurtigt i gang og vil gøre dig til en kompetent CAD-bruger.

Alt sammen får du lige nu til en rigtig god pris, hvor du samtidig også sparer 35 % på SOLIDWORKS licenser.

Få tilsendt PDF og lær mere om opstartspakken

Er du stadig lidt i tvivl om, hvad vores opstartspakke indebærer, og hvad du får du ud af den, kan du klikke på linket nedenfor og få tilsendt en PDF, der forklarer dig, alt du skal vide om pakken.

FÅ TILSENDT INFO OM EDGE-TEAMS PAKKELØSNING >>


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
EDGE-TEAM A/S

Muslingevej 38
8250 Egå
Danmark
EDGE-TEAM A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.064